Blog

14 mei 2024

Even voorstellen... Onze nieuwe collega's | 14 mei 2024Even voorstellen... Onze nieuwe collega's | 14 mei 2024

We hebben het genoegen om twee nieuwe teamleden aan je voor te stellen. Wellicht heb je hen al ontmoet of hebben ze al eens geholpen bij het oplossen van jouw IT-problemen of je bijgestaan bij een verkoopvraagstuk. Tim Castelijns zal ons ICT-team versterken, terwijl Tim Verheggen ons salesteam zal versterken.

Tim Verheggen
Als je me vraagt hoe ik bij Van Laarhoven ICT terecht ben gekomen, is het eigenlijk een verhaal van oude bekenden die weer met elkaar in contact kwamen. Ik had hier eerder al een tijdje gewerkt en bleef in contact met enkele collega's. Toen de mogelijkheid zich voordeed, ben ik één dag per week als freelancer toegetreden tot het team ICT voor School.

Samen met mijn collega Stef van de Ven ga ik me voornamelijk richten op de ActiveFloors. Naast sales en demo’s ga ik me ook bezig houden met het informeren van bestaande klanten over nieuwe mogelijkheden, zodat zij een optimale spel- en leerervaring kunnen beleven. Het is een uitdagende rol waarin ik hoop bij te dragen aan de groei van dit fantastische concept!

Ik ben getrouwd, ik heb 2 dochters en een hond. Ik ben een echte familieman, daarom ben ik in mijn vrije tijd ook graag met mijn gezin. Voorheen was ik de trotse eigenaar van Pompie Speelgoed, wat nu voortleeft als een webshop gericht op kinderen met een beperking. Ik ben ook vaak te vinden aan de tafeltennistafel bij Hita 79 in Hilvarenbeek, waar ik mijn passie voor de sport de vrije loop laat. En wat is er nu heerlijker dan samen met mijn trouwe viervoeter de natuur in te trekken voor ontspannen wandelingen? Voor mij is het vinden van balans tussen werk en vrije tijd essentieel.

Tim Verheggen

Tim Castelijn
Mijn naam is Tim Casteleijn, en ik ben 35 jaar oud, geboren en getogen in Veldhoven. Mijn interesses en passies zijn behoorlijk divers. Wanneer ik niet bezig ben met mijn werk bij Van Laarhoven ICT, kun je me vaak vinden achter een gameconsole, genietend van films en series, of misschien zelfs op een reisavontuur. Ik ben dol op festivals en heb een zwak voor dieren. ­

Bij Van Laarhoven ICT vervul ik de rol van administratief medewerker, met daarbij een extra tintje van ICT-gerelateerde werkzaamheden. Mijn ontdekkingstocht naar Van Laarhoven ICT begon toen ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Tijdens mijn zoektocht kwam ik een Facebook advertentie tegen voor de functie "Administratief medewerker". Ik solliciteerde en werd aangenomen. Nu na twee maanden werkzaam te zijn bij Van Laarhoven ICT, ben ik verheugd deel uit te maken van dit team.

Waarom heb ik ervoor gekozen om bij Van Laarhoven ICT te gaan werken? Wel, tijdens mijn eerste stage in de ICT-wereld had ik het genoegen om samen te werken met Christian van Laarhoven en Ron van Woensel. De prettige samenwerking die ik toen heb ervaren, motiveerde me om te solliciteren bij Van Laarhoven ICT.

Tim Casteleijn

Christian van Laarhoven
Over de auteur:
Christian van Laarhoven
Eigenaar Van Laarhoven ICT | Telecom | Websites
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?