Blog

30 maart 2016

Nieuw: Exchange Online Advanced Threat Protection



Nieuw: Exchange Online Advanced Threat Protection

Steeds vaker proberen internetcriminelen via slinkse wijze vertrouwelijke informatie via uw e-mailadres te ontlokken. Ze sturen dan een e-mail met een linkje die naar een nepwebsite wordt omgeleid. Ze vragen u dan vertrouwelijke gegevens in te vullen. Deze valse mailtjes zijn moeilijk van echt te onderscheiden. Daarnaast sturen internetcriminelen bijlages in een e-mail mee die een virus bevatten. Klikt u op deze bijlage dan kunnen al uw belangrijke bedrijfsdate vergrendeld worden. Gelukkig is er sinds kort een oplossing.

Extra beveiligde e-mail

Sinds begin deze maand heeft Microsoft via hun Office 365 platform een zeer interessante oplossing voor bedrijven en organisaties uitgebracht. Hiermee tilt u de veiligheid van uw e-mail onmiddellijk naar een hoger niveau. Met Exchange Online Advanced Threat Protection kunt u postvakken beveiligen tegen nieuwe, geavanceerde aanvallen. Een zeer interessante oplossing waarmee u alle e-mails in heel de organisatie tegen Malware kunt beveiligen. Een veilig gevoel voor alle belangrijke bedrijfsdata.

De voordelen van Exchange Online

• Nieuwe nog onbekende virussen worden direct geblokkeerd.
• Linkjes in de e-mail worden eerst onderzocht op het moment dat er door een gebruiker erop wordt geklikt. Als een linkje onveilig is, krijgt de gebruiker een waarschuwing.
• Iedere e-mail wordt afzonderlijk gescand. Schadelijke bijlages in e-mailberichten worden geblokkeerd.

Als Microsoft partner zijn we dagelijks betrokken om het internet en uw e-mail goed te beveiligen. Dat doen we bijvoorbeeld met onze veiligheidspakketten om u optimaal tegen alle vormen van cybercrime te wapenen. Maar ook de goed beveiligde mailomgeving van Microsoft is onderdeel van onze takenpakket. Daarnaast hebben we een plan ontwikkeld genaamd: "het best beveiligde bedrijfsnetwerk". Hiermee is uw bedrijf op de best mogelijke manier beschermd tegen hackaanvallen.

Meer informatie over Exchange Online?

Wilt u meer weten over het best beveiligde bedrijfsnetwerk? Neem dan contact met ons op. Naast data- en virusbeveiliging kunt u er ook terecht voor netwerkbeheer, Office 365 en goede online back-up oplossingen.

Lynn Backx
Over de auteur:
Lynn Backx
Team ICT
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?