Blog

11 september 2017

Versleutel nu uw e-mails met Office 365 Message EncryptionVersleutel nu uw e-mails met Office 365 Message Encryption

| Grip op uw data, Security, Microsoft365

Veel organisaties versturen e-mailberichten met persoonlijke gegevens. Maar is deze informatie wel beveiligd? In veel gevallen kan de e-mail alsnog onderschept worden en wordt de informatie gelekt. U kunt dit voorkomen door middel van office 365 Message Encryption. Versleutelde e-mailberichten versturen is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Door middel van een slimme inrichting voor de encryptie, kan elke medewerker specifieke e-mailberichten versleuteld versturen. De versleuteling kan op veel manieren worden geïmplementeerd. Van automatische versleuteling tot specifieke versleuteling per e-mailbericht. Vraag ons naar de mogelijkheden. Door het gebruik van Office 365 als e-mailplatform kunnen we de versleuteling op maat van de klant maken. 

Voorbeeld:

U verstuurt een e-mail naar een andere partij met persoonlijke gegevens erin. En wilt deze e-mail makkelijk via de versleuteling laten versturen. Zet het woord: Encrypt in het onderwerp van de e-mail en het bericht wordt na het versturen versleuteld.

Er wordt een speciale e-mail afgeleverd bij de ontvangende partij met de instructies erin om de e-mail te lezen.
 

Ook uw persoonlijke gegevens beveiligen?

Verstuurt u persoonlijke gegevens via de e-mail en wilt u deze kunnen beveiligen? Laat het ons weten! Dat kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon op 0135041888.  

 
Lynn Backx
Over de auteur:
Lynn Backx
Team ICT
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?