Cloud oplossingen

De cloud is de toekomst! Meer mogelijkheden met minder investering en meer flexibiliteit. Onze Cloud specialisten helpen u graag op weg binnen de uitgebreide mogelijkheden. Werkt u al (gedeeltelijk) in de Cloud en heeft u advies nodig? Ook dan komen we graag bij u langs. 

Laat onze cloud experts u helpen!

✓ Geen dure licenties
✓ Efficiënter samenwerken (alles op één plek)
✓ Niet afhankelijk van één computer

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Websites, webshops
en apps

Een mooie en professionele website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is de presentatie van uw bedrijf naar de buitenwereld. Genoeg reden dus voor een goede aanpak. Binnen de Van Laarhoven groep hebben we een aparte afdeling die complete professionele websites, apps en beeldschermpresentaties (narrowcasting) voor bedrijven en organisaties ontwikkeld. Met een enthousiast jong team werken we dagelijks aan de nieuwste online-oplossingen. Meer informatie over websites, apps en narrowcasting vindt u op de website Van Laarhoven Websites.
Responsive website Graveka Diessen

Persoonlijke kennismaking

Wilt u meer weten over onze cloudoplossingen? We bekijken graag samen met u wat de beste oplossing is voor uw organisatie. We kunnen u adviseren over het volledig of gedeeltelijk werken in de cloud. Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?

Stel direct uw vraag
Of maak een afspraak

HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl