Hosting

Uw website of webapplicatie moet natuurlijk goed en veilig gehost worden. U wilt immers dat deze 24/7 online is. Omdat wij uw diensten in een hoogwaardig datacenter in Nederland opslaan bent u er zeker van dat uw website en onlinegegevens veilig zijn. Voor elke wens hebben we een optimale oplossing met goede service en support.

Laat onze hosting experts u helpen!

✓ Snelle en veilige hosting
✓ Migratieservice om uw website te verhuizen
✓ Hosting vanaf € 7,50 per maand

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Migreer uw Website naar de suppersnelle hosting van Van Laarhoven Websites

Migratieservice

Met onze migratieservice bent u verzekerd dat uw website of andere webapplicatie verhuisd wordt zonder data of e-mail te verliezen. Hierdoor blijft uw website, e-mail of andere toepassingen gewoon werken.

Onze technische specialisten helpen u graag uw website zorgvuldig te verhuizen. Of het nu om het instellen van uw e-mail is of het installeren van een SSL certificaat, we bieden u graag de juiste ondersteuning.

Onze totale dienstverlening

Domeinnamen
Met het claimen van een domeinnaam beschermt u uw idee en daarmee een unieke plek op het internet. Met een domeinnaam voor uw bedrijf kunt u ook professioneel e-mailen met uw bedrijfsnaam.

Wilt u in eerste instantie alleen een domeinnaam registreren en later hieraan een website of e-mailadres koppelen? We helpen u graag verder.

Wilt u uw domeinnaam registreren? Wij helpen u graag. Bel, mail of stuur een chatbericht. Wij zorgen dat uw domeinnaam met prioriteit geregistreerd wordt.
SSL-certificaten

Maakt uw website gebruik van één of meerdere contactformulieren? Dan adviseren wij u om een SSL-certificaat (groen slotje voor url) te laten installeren. U voorkomt dan dat bezoekers contactgegevens onveilig invullen en deze makkelijk te onderscheppen zijn. Daarnaast wordt door zoekmachines websites met een SSL certificaat hoger gewaardeerd in de zoekresultaten.

De voordelen van een SSL certificaat

  • Gegevens worden versleuteld verzonden
  • Altijd een veilige verbinding
  • Betrouwbaar voor bezoekers
  • Minder gevoelig voor phishing
  • Betere posities in Google
Website
Heeft u een website of overweegt u een (nieuwe) website? Ook hier kunnen we u in ontzorgen. Van websitebeheer tot ontwerp en technische realisatie van een nieuwe website. Een goede website begint met een goed adviesgesprek. We brengen al uw wensen in kaart waarna we een passend voorstel doen. Naast websites kunt u ook bij ons terecht voor webshops, apps, narrowcasting en online marketing.

Onze online fullservice afdeling bekijkt graag samen met u de mogelijkheden.
Van Laarhoven ICT kan u ook van dienst zijn met websites

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl