Van Laarhoven ICT uit Diessen neemt ICT Oirschot over

"1 september was een belangrijke dag voor Van Laarhoven ICT en ICT Oirschot", zeggen eigenaren Christian van Laarhoven en Harry Sauer. Dat was de datum waarop de intensieve samenwerking tussen beide bedrijven startte. "Sinds de oprichting van ons bed...
Lees Meer

Een wachtwoord-manager in de praktijk (video)

Een wachtwoordmanager is een digitale 'kluis' waarin u alle wachtwoorden en gebruikersnamen kunt opslaan. Bezoekt u een website waarbij u moet inloggen, dan vult de wachtwoordmanager automatisch uw gebruikersnaam en wachtwoord in. Maar hoe werkt een ...
Lees Meer

Authenticatie in twee stappen

 

Veilig inloggen met
authenticatie in twee stappen

De nieuwe standaard voor beveiliging van uw data

Om in te loggen in uw (computer)systeem is één gebruikersnaam met één wachtwoord tegenwoordig niet meer voldoende om de interne IT-omgeving goed af te schermen voor ongewenste indringers. Met 2 stappen authenticatie (we noemen het ook wel two-factor authentication, 2FA) voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw account. Hiermee geeft u hackers geen kans om binnen te dringen. Super veilig! Ook het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) adviseert werkgevers om Two-Factor Authenticatie te implementeren.

Hoe werkt authenticatie in
twee stappen?

Inloggen op computers en applicaties wordt veiliger met een twee-factor-authenticatie-methode. Dit houdt in dat gebruikers hun identiteit moeten verifiëren voordat er ingelogd kan worden. Deze extra laag beveiliging in uw IT-omgeving maakt het lastiger om via frauduleuze pogingen toegang te krijgen tot bedrijfsgegevens. De authenticatie wordt door de gebruiker door middel van een app op een telefoon, tablet of smartwatch via een pushbericht geverifieerd. Nadat de verificatie binnen enkele seconden goedgekeurd is wordt er ingelogd in het systeem.  

Vraag adviesgesprek aan

Landingspagina op mobiel

Voordelen:

 • Beschermt tegen cyberaanvallen
 • Extra beveiligingslaag voor de gehele organisatie
 • Werkt met verschillende mobiele devices


Privacy gewaarborgd
Met de authenticatie in twee stappen die wij bij bedrijven implementeren blijft de privacy gewaarborgd. De tweede factor authenticatie is gescheiden en onafhankelijk van gebruikersnaam en wachtwoord. Wij hebben hier geen inzicht in. Daarnaast wordt een gebruiker met een Push direct gewaarschuwd zodra iemand probeert in te loggen op zijn account.

 

Wachtwoordmanager

 

Wachtwoordmanager
Ga voor veiligheid en efficiëntie!

Ook zo'n moeite met het onthouden van al die verschillende wachtwoorden? Misschien schrijft u ze op, klikt u op ‘Onthoud dit wachtwoord’ in de browser of gebruikt u simpelweg hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts. Ons advies: niet doen! Dit is niet alleen onveilig, maar ook omslachtig en niet efficiënt. Met een wachtwoordmanager bestaat er een tool waarmee u al uw wachtwoorden een stuk veiliger en slimmer kunt aanpakken. Handig én vooral veilig voor heel de organisatie!

Wat is een wachtwoordmanager?

De wachtwoordmanager is een digitale kluis waar al uw wachtwoorden van heel het bedrijf in worden bewaard. Iedere medewerker hoeft dan maar één ‘super wachtwoord’ te kiezen én te onthouden. Als u wilt inloggen in een online systeem, vult de wachtwoordmanager uw gegevens met één druk op de knop in. Verder biedt de wachtwoordmanagers ook opties voor tweestapsverificatie. Dat betekent dat je geen beveiligingsvragen of zinnen meer hoeft te onthouden en te beantwoorden. Als u eenmaal onze wachtwoordmanager gebruikt, kunt u zich niet meer voorstellen hoe u ooit zónder hebt gekund.Landingspagina op mobiel

Beveilig ieder wachtwoord binnen uw bedrijf

Voor bedrijven is een wachtwoordmanager een must als beveiliging hoog op de agenda staat. Vooral omdat u heel handig en op een veilige en eenvoudige manier wachtwoorden kunt delen met uw collega’s. Geen e-mails met wachtwoorden of briefjes, maar het staat allemaal in de digitale kluis.

Vrijblijvende offerte opvragen

Voordelen van een wachtwoordmanager

Veilige wachtwoordopslag

Geef uw medewerkers een eigen kluis voor alle gebruikersnamen en wachtwoorden van al hun professionele accounts en toepassingen. Medewerkers hoeven geen apart wachtwoordbestand op hun computer op te slaan. Wel zo veilig!

Handig wachtwoorden delen

Vergemakkelijk het delen van wachtwoorden voor werknemers en bescherm tegelijkertijd de toegang tot uw bedrijfsgegevens. U kunt beleidsregels afdwingen en inzichten in het wachtwoordgedrag van werknemers opvragen via het dashboard.

Gecentraliseerd
beheer

Als IT beheerder kunt u gebruikers direct toevoegen en verwijderen vanuit een gecentraliseerd dashboard. Ook kunt u oud-medewerkers snel en veilig verwijderen zodat ze geen toegang meer hebben tot belangrijke bedrijfsgegevens en wachtwoorden.

Verbeter productiviteit van medewerkers

Werknemers die hun wachtwoorden vergeten of moeten resetten, komen minder aan hun werk toe. Met een wachtwoordmanager verbetert u de productiviteit van medewerkers.

Toegang vanaf elke locatie

Waar uw werknemers ook werken, ze hebben hun wachtwoorden altijd bij zich. Op elk apparaat. 

Is een wachtwoordmanager wel veilig?

Een wachtwoord stelt u in om gegevens te beschermen tegen misbruik. In dat kader vinden sommige mensen het eng om al hun wachtwoorden op één plek op te slaan. Want wat als iemand het hoofdwachtwoord weet te bemachtigen? Wees gerust! De hacker heeft echt heel weinig aan dit wachtwoord. Als iemand op een ander apparaat probeert in te loggen in uw digitale kluis, vraagt de wachtwoordmanager namelijk om een (geheime) beveiligingssleutel. Dat is een lange reeks die alleen u heeft. Hackers, overheden en zelfs de softwaremakers kunnen er niet bij.

Als u ook nog eens multifactor-authenticatie (tweetrapsauthenticatie) instelt, wat we bedrijven ook écht aanraden, is de kans op een gehackte wachtwoordmanager minimaal. En denk eens aan de alternatieven: wachtwoorden opschrijven, in een Excel of Wordbestand noteren of door de browser laten onthouden is per definitie een stuk onveiliger. Daarom luidt ons advies: gebruik de wachtwoordmanager!

Hulp nodig bij het kiezen, instellen en implementeren van onze wachtwoordmanager? Of wilt u het complete beveiligingsbeleid van uw organisatie eens onder de loep nemen? Neem gerust contact met ons op. Onze beveiligingsexperts komen graag langs. Tel. 013 504 1888 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

De uitgebreide mogelijkheden van VoIP telefonie

De traditionele telefooncentrale wordt steeds meer verdrongen door een telefooncentrale in de Cloud. Dat is ook niet zo gek. Of u nu gewoon wilt bellen tegen scherpe prijzen of dat u alle uitgebreide mogelijkheden en functionaliteiten wilt gebruiken....
Lees Meer

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een zakelijke smartphone?

Als zakelijke smartphonegebruiker is het niet alleen belangrijk dat uw toestel betrouwbaar en snel functioneert. Maar ook zeker de veiligheid is van belang. Waar u nog meer op moet letten bij de aanschaf van een zakelijke telefoon leest u in deze blo...
Lees Meer

Waar moet u op letten bij een zakelijke internetverbinding?

Vrijwel iedere ondernemer heeft internet nodig om de werkzaamheden op een efficiënte manier uit te voeren. Alles staat in verband met het internet en daarom is het verstandig om een juist zakelijk internetabonnement af te sluiten. Let bij het vergeli...
Lees Meer

Voorjaarsactie touchscreen vergaderschermen

Het is lente! Profiteer nu van de speciale voorjaarsactie van CTOUCH. Ontvang enorme kortingen op de CTOUCH Laser Sky met prijzen vanaf €1.250,00! Deze populaire touchscreens zorgen voor meer interactie in de vergader- of presentatieruimte. Wees...
Lees Meer

Touchscreen schermen

Touchscreen schermen

Breng vergaderingen tot leven met de CTOUCH (presentatie)schermen. De geavanceerde oplossingen van CTOUCH veranderen elke ruimte in een interactieve omgeving. De combinatie design, techniek en beleving maakt een vergadering of presentatie niet alleen interactiever, maar ook boeiender en aangenamer. Bied uw medewerkers of klanten een moderne, interactieve presentatiescherm aan met de hoogstaande technologie van CTOUCH.

Meer over CTOUCH schermen

Snel en eenvoudig in gebruik

Iedereen kan er mee werken! Het is net zo eenvoudig als het gebruik van uw telefoon of tablet! Met één druk op de knop heeft u toegang tot alle opties op het scherm. U kunt gewoon uw eigen software (Android, Linux of Windows) gebruiken, zoals u dat gewend bent. Daarnaast kunt u ook heel gemakkelijk andere apparaten aansluiten. Bepaal zelf wat voor u het beste werkt.

Ontdek de vrijheid van het verbinden van meerdere apparaten tegelijkertijd, met volledige touch-capaciteit. Adaptieve schermhelderheid verzekert u van een kraakhelder, vlijmscherp beeld met energiebesparende lichtsensor.

 

Vraag Demo aan

CTOUCH Riva

De CTOUCH Riva is een super gebruikersvriendelijk touchscreen dat de kracht van ‘touch’ in elke werkomgeving brengt. Deel documenten op het grote scherm of schrijf de slimste ideeën op het interactieve whiteboard. Laat uw vergaderingen en presentaties tot leven komen. 

 • Werk delen vanuit meerdere apparaten

  Vertel uw deelnemers dat ze hun eigen apparaat meenemen naar de vergadering om zo hun werk op het grote presentatiescherm te delen via EShare. Het werkt probleemloos met Android, Windows, Mac en Chrome apparaten. 

 • Een natuurlijke schrijfervaring

  Maak aantekeningen, schrijf en teken zoals nooit tevoren met de TrueBeam Touch-technologie. Gebruik je vinger of pen. Het schrijven op het bord voelt natuurlijk en vloeiend aan. Met de palm van je hand kun je makkelijk wissen zonder van tool te wisselen. 

 • Geavanceerde Android-technologie

  Het CTOUCH-besturingssysteem van de Riva is gebaseerd op Android 8. Vergrendel of verberg bepaalde settings of schakel Android zelfs helemaal uit. Dankzij de vooraf geïnstalleerde apps kunt u meteen aan de slag. Bovendien kunt u zelf nog meer apps toevoegen via de CTOUCH app-store.

 • Geweldig geluid

  Blaas uw publiek omver met de geïntegreerde 80 W JBL® -luidsprekers. Het krachtige Live-stage (virtuele) Surround Sound bereikt gemakkelijk de mensen achterin de ruimte. 

 

De CTOUCH Riva is verkrijgbaar in de beeldschermformaten 55", 65", 75" en 86". Vanaf € 1.580,00 ex btw, installatie en transportkosten heeft u al een 55" touchscreen voor uw presentatie- of vergaderruimte.

Energiezuinig

Alle CTOUCH schermen worden geleverd met een A/A+ energielabel en een materialenpaspoort. De CTOUCH Riva voldoet ook aan de ISO 9001 & 14001-normen. En dat is nog niet alles. Met de optionele infrarood Human Presence Detection module schakelt de CTOUCH Riva automatisch aan en uit als u de ruimte binnenkomt of verlaat. 

Bespaar geld en onze planeet! Om uw Riva-display te beveiligen kunt u het scherm opstarten of ontgrendelen met uw persoonlijke NFC-reader kaart of vingerafdruk. Of gebruik ze gewoon allebei voor maximale veiligheid.

Vraag Demo aan

Optionele accesoires

De CTOUCH schermen zijn leverbaar met diverse opties.

Dynamische pen
De dynamische pen simuleert een natuurlijk handschrift en stelt u in staat zo snel mogelijk te schrijven.

Mobiele lift
De presentatieschermen kunt u overal plaatsen en ook de gewenste hoogte is eenvoudig in te stellen. 

Wandlift
De perfecte oplossing voor wandmontage. Eenvoudig te installeren en te bedienen. Geschikt voor alle CTOUCH-touchscreens.

PC Modules
Voor optimale grafische- en computerprestaties. We bieden Intel i5 - i7-modules met extra SDRAM- en SSD-schijfruimte.

Brix Module
De CTOUCH Riva kan worden uitgebreid met CTOUCH BRIX modules. Klaar om in Microsoft Teams vergaderingen te duiken? Of wellicht wilt u Zoom in de vergaderruimte brengen en deze verbinden met een touchscreen? De Riva biedt het platform om dit mogelijk te maken.

Systeem- en Netwerkbeheerder

Functieomschrijving:  ​Van Laarhoven ICT | Telecom | Websites is een groeiend ICT bedrijf uit Diessen. Voor met name onze zakelijke ICT klanten zijn we op zoek naar een ervaren zelfstandige allround systeem- en netwerkbeheerder. In deze fun...
Lees Meer

Servicedesk medewerker ICT

Functieomschrijving:  Voor verschillende klanten in diverse branches word je binnen onze ICT-afdeling het eerste (telefonische) aanspreekpunt op het gebied van ICT gerelateerde vraagstukken. Een dag begint voor jou altijd met het bekijken van bi...
Lees Meer

Accountmanager ICT

Functieomschrijving:  ​Als Accountmanager ben je binnen Van Laarhoven ICT | Telecom | Websites verantwoordelijk voor het werven van nieuwe zakelijke relaties en het onderhouden van bestaande relaties. Je gaat werken in een snelgroeiend ICT-bedri...
Lees Meer

Steeds meer ransomware in de cloud

Ransomware is een vorm van malware die door internetcriminelen via een misleidende link in een e-mailbericht, bijlage of website op een lokale computer kan worden gezet. Hiermee proberen ze cruciale bedrijfsdata te versleutelen zodat je niet meer bij...
Lees Meer

Hoe creëer je een veilige thuiswerkplek?

Sinds de uitbraak van het coronavirus begin maart werken we noodgedwongen in groten getale thuis. In deze periode zijn naar verwachting zo'n twee miljoen Nederlanders, met een kantoorbaan, thuis aan het werk. In deze periode is het thuiswerken i...
Lees Meer

Een vernieuwde werkplek met vertrouwde dienstverlening

Door de toegenomen drukte hebben we de laatste maanden onze bovenverdieping flink verbouwd. Niet alleen het aantal werkplekken is daarmee toegenomen, maar ook is onze vergaderruimte onder handen genomen. De benedenverdieping is no...
Lees Meer

Opgelet: Phishingmails Hostnet in omloop

Momenteel versturen kwaadwillenden phishingmails uit naam van Hostnet. Hostnet is een hostingpartner van Van Laarhoven ICT | Telecom | Websites. In de mail wordt aangegeven dat er geen berichten meer verstuurd kunnen worden naar uw mailadres en ...
Lees Meer

Zo maak je digitale apparaten het beste schoon

Het is nu belangrijker dan ooit om je handen te wassen. Maar wist je dat je laptop, toetsenbord, muis of tablet ook een broeinest is voor bacteriën. Maak jij je apparaten weleens schoon? Of denk je daar nooit aan? Geef al je elektronische apparaten w...
Lees Meer

Duidelijke vermelding op je website of webshop i.v.m. de coronacrisis

De laatste dagen krijgen we van onze klanten veel vragen of we een melding op hun website of webshop willen plaatsen omtrent de coronacrisis. Maar hoe laat je jouw bezoekers duidelijk op je website weten dat je tijdelijk gesloten bent? Of hoe kun je ...
Lees Meer

Thuiswerken door het Coronavirus

Zoals je wellicht niet ontgaan is heeft De Nederlandse overheid drastische maatregelen getroffen vanwege het corona-virus. Veel mensen werken daarom vanaf maandag 16 maart 2020 verplicht vanuit huis. Binnen Van Laarhoven ICT werken alle med...
Lees Meer

Microsoft accounts gehackt

Er zijn weer diverse mailtjes in omloop waarbij het net lijkt dat je een e-mail ontvangt van iemand die je kent. Er wordt een mail gestuurd waarbij gevraagd wordt om een OneDrive link te openen en je mailadres en wachtwoord in te vullen. Do...
Lees Meer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vanlaarhovenict.nl/

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl