persbericht

CoderDojo in Bibliotheek Hilvarenbeek

In samenwerking met Bibliotheek Hilvarenbeek start Van Laarhoven ICT samen met stichting Digihelden het CoderDojo project. Ben je tussen de 7 en 17 jaar en wil je graag meedoen met de CoderDojo? Zorg dan dat je erbij bent op zaterdag 30 september van 14.00 uur tot 16.00 uur en daarna elke laatste zaterdagmiddag van de maand.

CoderDojo is een wereldwijd project waarbij Coder Dojo staat voor 'coderen' en 'oefenruimte'. Bij een Dojo leren jonge mensen op een hele laagdrempelige manier programmeren. Je bouwt websites, ontwikkelt apps, maakt programma's en games en nog veel meer. Voor de CoderDojo kan iedereen tussen de 7 en 17 jaar zich aanmelden. Onder de 13 jaar is het de bedoeling dat er ook een ouder of verzorger mee komt, om je een beetje te helpen. Ook als je al een beetje kan programmeren en aan een eigen project bezig bent, kun je een keer langskomen om van gedachten te wisselen of gewoon om het resultaat te delen! In de eerste bijeenkomst op zaterdag 30 september kunnen kinderen aan de slag gaan met Scratch of ScratchJr, MakerBot of Dash & Dot.


Meld je aan!


Ben je tussen de 7 en 17 jaar en wil je graag meedoen? Zorg dan dat je erbij bent op zaterdag 30 september van 14.00 tot 16 uur en daarna elke laatste zaterdagmiddag van de maand. Meedoen aan de CoderDojo is gratis, maar je moet je wel van tevoren via e-mail even aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vanlaarhovenict.nl/

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl