Dit bericht duurt ongeveer 1 minuut om te lezen (186 woorden)
nieuwe-website-live

Nieuwe website Van Laarhoven ICT


Het is zover: onze website is vernieuwd. Na maanden van voorbereiding en hard werken is het moment voor ons aangebroken om onze nieuwe website te presenteren. En dat doen we vol trots.​ Naast een nieuw uiterlijk hebben we de functionaliteiten ook uitgebreid. Via dit blogbericht willen we u graag alle vernieuwingen laten zien. Daarbij zijn we uiteraard reuze benieuwd naar uw mening! 

Een nieuwe website was hard nodig: de website moest beter, moderner en natuurlijk nog beter mobiel geschikt worden. Door de snelle groei van ons bedrijf willen met deze nieuwe website een goede service bieden. Op onze nieuwe website zijn onze diensten nog overzichtelijker te vinden. Zo kunt u zien wat we voor iedere product of dienst te bieden hebben en kunt u op meerdere manieren met ons in contact komen. 


Kennis delen

De wereld van ICT is continue in ontwikkeling. Dagelijks komen er belangrijke updates uit of zijn er weer nieuwe virussen in omloop. Wij houden dagelijks alle nieuwe ontwikkelingen bij op het gebied van ICT, cloud en telecom. Alle belangrijke berichten bundelen we in begrijpelijke taal in een apart blogbericht. Op onze blogpagina vind u overzichtelijk per onderwerp alle blogberichten. 

Heeft u suggesties of opmerkingen over onze nieuwe website? We horen het graag. 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vanlaarhovenict.nl/

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl