julianastraat-66

Wij zijn verhuisd


Ruim 5 jaar geleden is Christian van Laarhoven op een zolderkamertje begonnen als eenmanszaak in de ICT dienstverlening. De zolderkamer werd al snel te klein en na een korte tussenstop aan de Beekse weg in Diessen hebben we vanaf eind 2015 tot en met september 2017 een bedrijfsruimte gehuurd aan de Willibrordusstraat 22 in Diessen. Doordat we inmiddels uitgegroeid zijn tot een volwaardig ICT bedrijf met meer dan 10 werknemers zijn we inmiddels toe aan een volgende stap. 

Om onze zakelijke klant goed en professioneel te kunnen ontvangen hebben we na vele jaren zoeken een geschikte locatie gevonden. We kunnen u met veel enthousiasme mededelen dat wij per 22 september 2017 gehuisvest zijn aan de Julianastraat 66​ in Diessen. Een pittoreske gevelboerderij welke we verbouwd hebben tot een gezellig kantoor waarbij de deur altijd open staat voor onze klanten. 

ICT en Telecom

Telecomdiensten zoals VoIP en mobiele abonnementen worden steeds meer door ICT-bedrijven aangeboden. In combinatie met de verhuizing naar ons nieuw bedrijfspand hebben wij ook onze dienstenpakket uitgebreid. We leveren naast gedegen ICT oplossingen ook internetverbindingen en telecom producten waaronder mobiele abonnementen en VoIP telefonie. Kortom één bedrijf, één aanspreekpunt voor al uw diensten.

We hopen u vanaf 22 september 2017 op deze locatie te mogen ontvangen zodat wij u rond kunnen leiden in ons nieuwe onderkomen.

Tot snel aan de Julianastraat 66 in Diessen

Team Van Laarhoven ICT - Websites 

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vanlaarhovenict.nl/

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl