Databeveiliging

Uw data beveiligen is van groot belang. Niet gepatchte (up-to-date) software is een groot risico voor uw onderneming. Het grote aantal updates stelt bedrijven voor een groeiend probleem. Van Laarhoven ICT biedt complete ontzorging door het controleren en compleet beveiligen van uw data en hardware.

Laat onze experts u helpen!

✓ 24/7 monitoring & updates
✓ Van Laarhoven veiligheidspakket
✓ Managed Online Back-up

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Security robot

Het best beveiligde bedrijfsnetwerk

Van Laarhoven ICT heeft een plan ontwikkeld om al uw essentiële bedrijfsdata optimaal te beschermen. Het plan hebben we “het best beveiligde bedrijfsnetwerk” genoemd. Hiermee is uw bedrijf op de best mogelijke manier beschermd tegen hackaanvallen en dataverlies. Het plan bestaat uit een goed doordacht stappenplan om cybercrime tot een minimum te beperken.

Stap 1: Managed UTM Firewall
Een Unifi ed Threat Management (UTM) Firewall houdt hackers buiten de deur. U kunt het vergelijken als een slot op de deur. De fi rewall is een verdedigingspunt binnen het bedrijfsnetwerk.
Stap 2: Van Laarhoven Veiligheidspakket XL

Houd hackers, spyware en virussen buiten de deur! Ons veiligheidspakket XL beschermt u optimaal tegen alle vormen van cybercrime. Naast een krachtige virusscanner verzorgen wij alle belangrijke updates en onderhoudstaken. Inclusief 24/7 monitoring.

In het veiligheidspakket is inbegrepen:

  • Professionele krachtige virusscanner die altijd up-to-date is. Deze scant op malware, virussen, rootkits.
  • Patch management: wij verzorgen belangrijke updates van alle belangrijke programma's om uw computer zo veilig mogelijk te houden.
  • Onderhoudstaken: uw computer wordt met ons veiligheidspakket verder voorzien van allerlei taken zoals: defragmentatie, schijfopruiming, verwijderen van cookies en tijdelijke internetbestanden.
  • Monitoring: uw pc of laptop wordt door ons 24/7 gemonitord zodat u zorgeloos uw bedrijf kunt runnen.
  • Wij beheren actief uw virusscanner. U wordt niet aan uw lot overgelaten zodat u er zeker van bent dat u goed online beschermt bent.


Kortom: wij beheren actief uw virusscanner. U wordt niet aan uw lot overgelaten zodat u er zeker van bent dat u goed online beschermt bent.

Stap 3: E-mail en databeveiliging met Microsoft 365

Met Microsoft Office 365 tilt u de veiligheid van uwe-mail onmiddellijk naar een hoger niveau. U kunt uw zakelijke postvakken beveiligen tegen nieuwe, geavanceerde hackaanvallen. 

Met Exchange Online Advanced Threat Protection kunt u uw zakelijke postvakken extra beveiligen tegen nieuwe, geavanceerde aanvallen. Een zeer interessante oplossing waarmee u alle e-mails in heel uw organisatie tegen Malware kunt beveiligen. Een veilig gevoel voor uw belangrijke bedrijfsdata.

Nieuw: Microsoft 365

In Microsoft 365 zijn functies uit verschillende Microsoft-producten samengebracht om een oplossing te ontwerpen die op maat is gesneden voor kleine en middelgrote bedrijven. De oplossing is gebaseerd op Office 365 en Windows 10 en beschikt over functies voor apparaat beheer en beveiliging zodat uw bedrijfsgegevens beschermd blijven. Meer over Microsoft 365

Stap 4: Managed online back-up

Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we onze “managed online back-up oplossing”. Een goede back-up oplossing is een essentieel onderdeel in het best beveiligde bedrijfsnetwerk. Uw bestanden zijn altijd veilig online. U hoeft niet meer na te denken of uw bestanden wel geback-upt zijn. Dat doen wij voor u! Proactief beheerd door Van Laarhoven ICT zodat u zorgeloos kunt ondernemen.  

Stap 5: Managed zakelijk wifi -netwerk

Door gebruik te maken van professionele accesspoints kunnen wij deze op afstand 24/7 monitoren en updaten. Hierdoor worden storingen aan het wifi -netwerk vooraf tijdig gesignaleerd en houdt u hackers buiten de deur. Onze gecertificeerde wifi experts stellen vooraf samen met u een goed doordacht plan uit voor een stabiel, veilig en snel zakelijk wifi-netwerk.

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl