Touchscreen schermen

Breng vergaderingen tot leven met de CTOUCH (presentatie)schermen. De geavanceerde oplossingen van CTOUCH veranderen elke ruimte in een interactieve omgeving. De combinatie design, techniek en beleving maakt een vergadering of presentatie niet alleen interactiever, maar ook boeiender en aangenamer. Bied uw medewerkers of klanten een moderne, interactieve presentatiescherm aan met de hoogstaande technologie van CTOUCH.

CTOUCH Riva

De CTOUCH Riva is een super gebruikersvriendelijk touchscreen dat de kracht van ‘touch’ in elke werkomgeving brengt. Deel documenten op het grote scherm of schrijf de slimste ideeën op het interactieve whiteboard. Laat uw vergaderingen en presentaties tot leven komen. 

Werk delen vanuit meerdere apparaten

Vertel uw deelnemers dat ze hun eigen apparaat meenemen naar de vergadering om zo hun werk op het grote presentatiescherm te delen via EShare. Het werkt probleemloos met Android, Windows, Mac en Chrome apparaten. 

Een natuurlijke schrijfervaring

Maak aantekeningen, schrijf en teken zoals nooit tevoren met de TrueBeam Touch-technologie. Gebruik je vinger of pen. Het schrijven op het bord voelt natuurlijk en vloeiend aan. Met de palm van je hand kun je makkelijk wissen zonder van tool te wisselen. 

Geavanceerde Android-technologie

Het CTOUCH-besturingssysteem van de Riva is gebaseerd op Android 8. Vergrendel of verberg bepaalde settings of schakel Android zelfs helemaal uit. Dankzij de vooraf geïnstalleerde apps kunt u meteen aan de slag. Bovendien kunt u zelf nog meer apps toevoegen via de CTOUCH app-store.

Geweldig geluid

Blaas uw publiek omver met de geïntegreerde 80 W JBL® -luidsprekers. Het krachtige Live-stage (virtuele) Surround Sound bereikt gemakkelijk de mensen achterin de ruimte. 

 

De CTOUCH Riva is verkrijgbaar in de beeldschermformaten 55", 65", 75" en 86". Vanaf € 1.580,00 ex btw, installatie en transportkosten heeft u al een 55" touchscreen voor uw presentatie- of vergaderruimte.

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl