Verkoop hardware

Van Laarhoven ICT denkt graag met u mee over de keuze van hardware en software. We zoeken voor elke situatie de beste oplossing die bij uw bedrijf past. We leveren uitsluitend A-merk hardware tegen een goede prijs. Dankzij de ‘carepack’ garantie bent u verzekerd van snelle vervanging van hardware onderdelen wanneer dit nodig is.

Laat onze experts u helpen!

✓ Snelle persoonlijke levering en configuratie
✓ Onafhankelijk advies
✓ A-merken tegen scherpe tarieven

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Landingspagina op mobiel

CTOUCH presentatieschermen

De geavanceerde oplossingen van CTOUCH De geavanceerde oplossingen van CTOUCH verandert elke ruimte in een interactieve ruimte. De combinatie van design, techniek en beleving maakt iedere vergadering of presentatie interactiever en boeiender. De CTOUCH schermen zijn zowel aan de wand te monteren als met een mobiele liftsysteem leverbaar.

De touchscreens hebben een superieure beeld- en geluidskwaliteit. De schermen zijn interactief. Het is geen televisiescherm, maar een digitaal interactief bord.

Bespaar op uw ICT-uitgaven met refurbish hardware

Een refurbished pc is een goede manier om veel geld te besparen op de aanschaf van hardware. Refurbished is de term die gebruikt wordt voor producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen met nagenoeg dezelfde werking als in nieuwstaat.

Alle refurbished pc’s die wij leveren zijn maximaal drie jaar oud en zijn afkomstig van de zakelijke markt. De pc’s komen vrij als er wordt overgestapt op nieuwe apparatuur of worden opgekocht bij faillissementen. Het gaat veelal om grote aantallen van hetzelfde merk en model. Deze pc’s zijn nog jaren te gebruiken en zijn super snel.


Landingspagina op mobiel

Persoonlijke kennismaking

Benieuwd wat Van Laarhoven ICT voor u kan betekenen.? Graag bekijken we samen uw organisatie, situatie en behoeften. Zo kunnen we u adviseren over het beheer van uw netwerken. Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?
Stel direct uw vraag
Vrijblijvende offerte

HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl
No Internet Connection