Internet & telecom

De telecom markt is hevig in beweging en verschuift steeds meer naar ICT-bedrijven. Van Laarhoven ICT levert naast gedegen ICT oplossingen een all-in concept waarmee we al onze zakelijke klanten van
A tot Z kunnen bedienen. Van ict-diensten tot websites en van internetdiensten tot mobiele telefonie en VoIP. Eén bedrijf, één aanspreekpunt.

Laat onze experts u helpen!

✓ Tot wel 70% goedkoper bellen met VoIP
✓ Totaalpakket vast / mobiel voor bedrijven
✓ Betrouwbare internetaanluitingen

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Totaalpakket voor
zakelijk internet en telefonie

Voor bedrijven en organisaties hebben wij een totaalpakket samengesteld dat interessant is voor zowel grote bedrijven of kleine ondernemers. Wij bieden internet, een LAN netwerk en vaste/mobiele telefonie met groeimogelijkheden aan. Dit pakket passen we geheel aan op uw organisatie en wensen. Alle diensten zijn altijd maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Een totaalpakket voor bedrijven waar betrouwbaarheid en gemak centraal staan. Met als grote voordeel dat u maar één aanspreekpunt heeft voor al uw ICT- en telecomdiensten.


Het totaalpakket bestaat o.a. uit:

  • Supersnel en betrouwbaar internet
  • Vastbellen (VoIP Telefonie)
  • Mobiele telefonie abonnementen
  • Professioneel LAN Netwerk voor de zaak
  • PIN oplossingen

Persoonlijke kennismaking

Wilt u ook een totaalpakket voor zakelijk internet en telefonie?  Graag bekijken we samen uw organisatie, situatie en behoeften.  Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?
Stel direct uw vraag
Of maak een afspraak

HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl
No Internet Connection