Zakelijke
internetverbindingen

Een snelle, betrouwbare en veilige internetverbinding is voor ieder bedrijf noodzakelijk. Met zakelijk internet heeft u als bedrijf hogere garanties voor een altijd werkende internetverbinding die schaalbaar is. Denk aan VoIP telefonie, werken in de Cloud, online back-ups, videoconferenties, camerabeveiliging etc. Dit alles kan mogelijk gemaakt worden met de zakelijke internetverbindingen van Van Laarhoven ICT.

Laat onze experts u helpen!

✓ Meerdere verbindingen mogelijk
✓ Compleet aanbod van meerdere providers
✓ Stabiel, met vast IP-adres

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Complete dienstverlening

Kiest u voor een zakelijke internetaansluiting van Van Laarhoven ICT, dan zorgen wij voor de complete aansluiting, installatie en nazorg. Bij de installatie gaan we zelfs een stapje verder. We zorgen voor de installatie en beheer van uw routers, VPN appliances en firewalls voor een optimale prestatie van de verbinding. Hebt u hulp nodig of zijn er toch onverhoopt storingen? Dan staan wij direct voor u klaar.

Persoonlijke kennismaking

Wilt u meer informatie over zakelijk internet? Graag bekijken we samen uw organisatie, situatie en behoeften. Zo kunnen we u adviseren over de internetverbinding die het beste bij uw organisatie past.
Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?

Stel direct uw vraag
Of maak een afspraak

HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl