Nieuws

07 mei 2024

Even voorstellen... Onze nieuwe collega's | 07 mei 2024Even voorstellen... Onze nieuwe collega's | 07 mei 2024

We hebben het genoegen om twee nieuwe collega's in ons team te verwelkomen, die we graag aan je voorstellen. Misschien heb je ze al ontmoet of hebben ze al eens geholpen bij het oplossen van jouw IT-problemen. Stef Aarts zal ons ICT-team komen versterken en Figo Kolsteren gaat de afdeling websites komen versterken.

Stef Aarts
Na op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging kwam ik bij Van Laarhoven ICT. Na een aantal leuke gesprekken met Christian gehad te hebben de keus gemaakt om weer terug in de ICT te gaan. In het begin zal ik veel op de ICT-servicedesk zitten, maar ook naar projecten buiten de deur om daar kennis mee te maken. Het lijkt me leuk om veel verschillende zaken binnen IT te doen en bij van Laarhoven ICT is daar zeker de optie voor. Daarom is mijn keuze om hier te gaan werken snel gemaakt.

In de toekomst hoop ik me bij van Laarhoven ICT nog verder te specialiseren als IT’er, om zo goed mogelijk te klant te kunnen ondersteunen.

In mijn vrije tijd speel ik volleybal. We zijn niet het allerbeste team, maar het gaat natuurlijk om de gezelligheid en die is zeker aanwezig. Verder onderneem ik graag dingen met vrienden of gaan gewoon lekker naar het terras. Als ik thuis ben kijk ik graag een film of serie om me zo te ontspannen.

Stef Aarts

Figo Kolsteren
Ik studeer Digitale Business Concepts op Fontys hogeschool Tilburg, tijdens het derde jaar van mijn studie moest ik een stage adres zoeken. Ik was op zoek naar een bedrijf in de buurt van Hilvarenbeek waar ik aan de slag kon met webdevelopment. Na even zoeken kwam ik al snel uit bij Van Laarhoven, ik stuurde een mailtje en de volgende dag mocht ik op sollicitatie gesprek komen. Tijdens dit gesprek werd mij meteen duidelijk dat Van Laarhoven precies was wat ik zocht.

In februari 2023 ben ik hier begonnen met mijn stage en deze afgerond in juni 2023, tijdens deze stage ben ik vooral bezig geweest met de development van websites. Nadat mijn stage was afgerond ben ik naast mijn opleiding een aantal uur in de week blijven werken. De werkzaamheden die ik uitvoer verschillen van webdevelopment tot marketing werkzaamheden. Ik hoop na mijn studie hier te kunnen blijven werken en klanten te kunnen helpen bij het realiseren van hun droomwebsite.

Buiten mijn werktijden ben vaak te vinden in de sportschool. In het weekend ga ik ga ik graag met vrienden wat drinken en ga ik vaak met mijn vrienden naar festivals.

Figo Kolsteren

Hugo van Leeuwen
Over de auteur:
Hugo van Leeuwen
Team Websites en Webshops
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?