Cloud oplossingen

Veilig en altijd up-to-date werken in de Cloud

Met onze totale ontzorging voor de zakelijke markt altijd een passende cloud oplossing voor uw bedrijf.

Flexibele Cloud oplossingen naar behoefte

De Cloud is het verlengstuk van uw organisatie! Waarom? Omdat u op elk moment en op elke werkplek, waar ook ter wereld, de beste producten en diensten tot uw beschikking heeft. Cloud oplossingen zijn ontworpen om eenvoudig te schalen en geven u toegang tot de meest gebruikte software applicaties, middelen en aanverwante diensten. De Cloud groeit mee met uw bedrijf. U betaalt per behoefte en kunt op- en afschalen per medewerker, per maand. Kortom: meer mogelijkheden met minder investering en meer flexibiliteit.

 

 

Werken in de Cloud betekent dat uw programma's en gegevens op elke locatie en op ieder apparaat bereikbaar zijn. Bovendien is werken in de Cloud veilig. Grotere partijen zoals Microsoft hebben hun beveiliging goed op orde. Dat moeten ze ook wel anders zou geen enkel bedrijf gebruik maken van hun clouddiensten zoals Microsoft 365 (voorheen Office 365). Het is natuurlijk van belang dat u zelf veilig moet omgaan met uw gegevens. Verander regelmatig wachtwoorden en gebruik niet dezelfde wachtwoorden voor verschillende systemen. Een wachtwoordmanager helpt u daar bij. Het best is om daarnaast ook gebruik te maken van twee factor authenticatie. Goede beveiliging begint bij u en uw medewerkers zelf.

- Christian van Laarhoven, Team Cloud -

Welke cloudoplossing past
het beste bij uw bedrijf?

Het is niet langer de vraag óf uw bedrijf gebruik gaat maken van de Cloud, maar wanneer en in welke mate. En waarschijnlijk maakt u bewust of onbewust al gebruik van de Cloud. Zo werkt u met een privé e-mailadres van Outlook, Hotmail of Gmail ook al in de Cloud. De Cloud kent veel verschillende oplossingen. Sommige bedrijven gebruiken de Cloud alleen voor het opslaan van bestanden zoals OneDrive en / of Sharepoint. Maar steeds meer bedrijven kiezen er voor om “volledig” in de Cloud te werken zonder een fysieke server te hebben. Niet alleen gedeelde bestanden staan opgeslagen in de cloudwerkplek, maar ook hun belangrijke gegevens, software en andere data.

Liever gedeeltelijk in de Cloud? Dat kan ook. Met een hybride oplossing kiest u voor het beste van twee werelden specifiek voor uw organisatie en kunt u zowel lokaal op uw server blijven werken als data in de Cloud opslaan.


Onze Cloud producten en diensten

Van Laarhoven ICT heeft verschillende clouddiensten. Dit betekent altijd een geschikte oplossing voor uw organisatie. Of het nu om Cloud-werkplekken voor uw medewerkers gaat of een complete server in de Cloud. We brengen graag in kaart welke behoeftes en wensen er binnen uw bedrijf zijn. Op basis van deze inventarisatie zullen wij een advies uitbrengen en zorgen voor een fijne en geruisloze overgang naar de Cloud. Heeft u al een werkplek of server in de Cloud? We helpen u en uw medewerkers graag om nog meer uit uw Cloudomgeving te halen.

ONLINE WERKPLEKKEN IN DE CLOUD

Wanneer u op zoek bent naar een Cloud oplossing voor uw zakelijke werkplek dan is onze werkplek in de Cloud een geschikte oplossing. Voor een vaste prijs per maand beheren wij uw online cloudwerkplekken. Zo houdt u de kosten fexibel en beheersbaar.

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

De Cloud is geen standaardoplossing. De oplossingen die er zijn verschillen per bedrijf en vergt dus om maatwerk. De keuze voor een cloudoplossing kunt u pas maken na een goede inventarisatie en evaluatie van de behoefte van uw organisatie. We adviseren u bij het kiezen van de juiste Coud oplossing en helpen u graag met een vloeiende en zorgeloze migratie naar de Cloud.