Praktijkgerichte trainingen
en workshops

Trainingen en workshops werken het beste als u het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk en gebaseerd op uw eigen situatie. Vanuit dat principe biedt Van Laarhoven ICT een uitgebreid trainingsaanbod aan.

We geven cursussen, training en workshops op allerlei aspecten van IT, zowel vanuit bedrijfsmatig, technisch, als juridisch perspectief. De trainingen en workhshops bieden we op maat aan. Dit kan door middel van rondetaffelsessies, groepstrainingen of incompany workshops.

Hieronder treft u ons cursusaanbod aan:

AVG / GDPR compliance

De AVG en privacy workshop is geschikt voor iedereen die zich wil verdiepen in de AVG. Het is niet nodig om kennis te hebben over privacy. Binnen 1 dag leert u wat de nieuwe regels zijn en hoe u deze kan toepassen binnen een MKB-bedrijf.

Awareness security trainingen

Het beveiligen van uw netwerk en website gaat verder dan alleen de techniek. Het creëren van bewustwording is een belangrijk facet om uw IT-omgeving veilig te houden door de medewerkers te betrekken en bewust te maken van de gevaren. De awareness trainingen worden zowel incompany als in rondetafelsessies aangeboden.

Basistraining Microsoft Teams

Efficiënt samenwerken met uw medewerkers en collega’s. In deze basistraining leert u alles over de mogelijkheden van Microsoft Teams. Na deze training weet u hoe u samen met collega’s kunt werken in hetzelfde bestand, hoe u de aanwezigheidsstatus kunt instellen en hoe u effectief online kunt beeldbellen met mensen binnen en buiten uw organisatie.

Microsoft Teams voor gevorderden

Wanneer u al beschikt over de basiskennis van Microsoft Teams bieden wij ook een training voor gevorderden aan. De structuur en indeling van de Office 365 Groups is bepalend voor het succes en gebruiksgemak van de complete omgeving, waaronder Teams. Na de training bent u zelf in staat Teams op de juiste manier in te richten en te implementeren binnen de organisatie.

Microsoft 365

Door het volgen van onze Microsoft 365 trainingen en workshops leert u om slimmer online samen te werken met de Office 365 applicaties. Deze trainingen bieden we voor zowel beginners als gevorderden aan. Afhankelijk van uw wensen en kennisniveau geven wij een op maat gemaakte training welke geheel afgestemd is op uw organisatie.

Uw website hoger in Google

Voor veel bedrijven is het belangrijk zichtbaar te zijn en goed gevonden te worden op het internet. Met SEO, ofwel zoekmachine-optimalisatie, zorgt u ervoor dat uw website goed vindbaar is binnen de zoekmachines. Hierdoor genereert u meer gratis bezoekers, betere conversie en hogere omzet! Tijdens deze workshop geven wij een flink aantal bruikbare SEO-tips voor zowel landelijke als regionale vindbaarheid. We nemen daarnaast uw eigen website of webshop op specifieke SEO-punten door zodat u na de workshop direct aan de slag kunt voor online succes!. De workshops duren ca. 3-4 uur (locatie Diessen) en er is geen specifieke voorkennis nodig.

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Wilt u meer weten? Bel ons of laat een bericht achter.
Ons team staat klaar om u te helpen.