Full service online partner

Websites, webshops en meer…
Als online partner denken we graag met u mee. Bij ons koopt u geen website of webshop, maar krijgt u een full service online marketingpartner die graag oplossingsgericht meedenkt. We bieden oplossingen aan voor een totale online strategie. Van concept tot aan de complete online marketing strategie.

Onze dedicated websites afdeling helpt graag met uw totale online strategie. Van concept tot aan online marketing.

Uw website naar een hoger level!
Een mooie en professionele website is tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is de presentatie van uw bedrijf naar de buitenwereld en meer dan alleen een online visitekaartje. Genoeg reden dus voor een goede aanpak. Onze afdeling websites ontwikkeld complete converterende websites, webshops apps en beeldschermpresentaties (narrowcasting).
Dagelijks werken onze designers, front-End developers en back-End developers met veel passie aan functionele web-oplossingen. Ook adviseren we graag hoe u van uw website een echte salesmachine maakt. Door goed geoptimaliseerde landingspagina’s te ontwikkelen zal de conversie van uw website een boost krijgen. Hiermee haalt u nog meer uit uw webshop of website. Daarnaast helpen we, indien gewenst, ook met het actueel houden van de website, internetmarketing, socialmedia en nieuwsbrieven. Hierdoor kun je vertrouwen op een betrouwbare partner voor uw online platform.
- Hugo, Developer afdeling websites -

Totale online strategie

Bij Van Laarhoven ICT maken we een website of webshop met alle functionaliteiten die u wenst. Naast het technisch goed inrichten gaan we graag een stap verder en samen met u een langer traject aan als het om online marketing gaat. Uw website moet immers terugverdient worden. Samen bepalen we wat voor uw onderneming de beste totale online strategie. Wat kunnen we voor u betekenen?

• Converterende Websites en webshops
• Apps
• Narrowcasting
• Domeinregistratie
• Webhosting
• Hoger in Google
• E-mail marketing

Advies nodig?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Ons fullservice webbureau komt graag met u in contact om samen de wensen en mogelijkheden te bespreken.
 • Advies?

  Stuur ons een e-mail
  Stuur ons een e-mail. Binnen 48 uur bellen wij u op.

  Uw naam is niet/verkeerd ingevuld.
  Uw Email is niet/verkeerd ingevuld.
  Uw vraag is leegDomeinnamen en hosting zonder zorgen

Alles begint met het registreren van een domeinnaam. Bij Van Laarhoven ICT bent u razend snel online. We helpen u graag met het kiezen van een goede domeinnaam, richten een professionele Office 365 omgeving inclusief e-mail in en zorgen voor de juist instellingen zodat u zonder problemen e-mailberichten kunt verzenden en ontvangen.

U kunt bij ons vertrouwen op betrouwbare webhosting. Onze hostingpakketten zijn voorzien van de nieuwste technieken en draaien op krachtige snelle servers met SSD. Zo blijven de websites stabiel, snel en met de beste performance. We bieden meerdere hostingoplossingen voor uw webapplicatie. Van starter tot professionele business en van shared hosting tot een eigen dedicated managed VPS server. Samen kiezen we voor de beste hostingoplossing voor uw onderneming.

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Ons fullservice webbureau komt graag met u in contact
om samen de wensen en mogelijkheden te bespreken.