Managed Online Back-up

Veilig, gemak en zonder zorgen.
De beste beveiliging voor al uw belangrijke bedrijfsdata.

Til uw databeveiliging naar een hoger niveau! Voorkom dataverlies of erger.
 Benieuwd naar onze back-up oplossing? Vraag onze experts!

Nooit meer datavelies met online back-up
Dataverlies wilt u natuurlijk te allen tijde voorkomen. Het tast de continuïteit van uw bedrijf aan en kost veel tijd én geld. Daarom is het belangrijk dat u goede back-ups maakt. Wij helpen u graag dé ideale back-up oplossing in te richten. Hiervoor hebben wij diverse Cloud gebaseerde software- pakketten beschikbaar zodat al uw belangrijke bedrijfsdata 100% veilig is. Doordat de online back-up oplossing door ons beheerd (managed) wordt, zorgen wij er voor dat dat we continu monitoren en controleren of alle geselecteerde mappen daadwerkelijk geback-upt worden. We houden dagelijks in de gaten of alle back-ups wel gelukt zijn. Mocht er onverhoopt toch een back-up mislukken dan trekken wij tijdig aan de bel. Zo kunt u zonder zorgen uw werk doen.
Als bedrijf of organisatie begrijpt u dat dataverlies grote gevolgen kan hebben voor de bedrijfscontinuïteit. De meeste zakelijke gebruikers snappen dan ook dat het maken van back-ups belangrijk is. Toch horen we regelmatig bedrijven die niet weten hoe en of hun back-up is geregeld. Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we onze "managed online back-up oplossing". Met deze op maat gemaakte software hoeft u zich geen zorgen meer te maken of al uw data wel geback-upt wordt. Wij beheren uw back-up. Wel zo fijn toch?
- Ron van Woensel, Team monitoring -

Hoe werkt managed online back-up?

U kunt de online back-up zien als een digitale kluis waarin kopieën van uw belangrijke bestanden liggen opgeslagen. Bij verlies, diefstal of beschadiging haalt u de documenten eenvoudig uit de kluis met een uniek gegenereerde sleutel. Door de versleuteling bent u er zeker van dat iemand anders geen toegang heeft tot uw bestanden. Met onze online back-up staat uw data op een externe server binnen Europa. Uiteraard voldoet deze back-up aan de AVG-wetgeving. Doordat de back-up oplossing managed is wordt uw complete data door ons gemonitord en beheerd en controleren wij dagelijks of uw back-ups goed zijn gegaan.

De perfecte online back-up:

  • Heeft veilige dataopslag in gecertificeerde datacenters in de EU;
  • Bevat altijd alle gegevens die u heeft geselecteerd;
  • Wordt automatisch gemaakt, zonder de bedrijfsprocessen te verstoren;
  • Heeft versleutelde data;
  • Is altijd recent;
  • Bevat altijd meerdere kopieën van uw gegevens, zodat u terug kunt gaan in de tijd;
  • Is altijd direct beschikbaar wanneer u hem nodig heeft;
  • Is managed (beheerd) zodat u er zeker van bent dat alle back-ups goed gaan.

Office 365 back-up

Steeds meer bedrijven maken gebruik van Microsoft 365 (voorheen Office 365) voor e-mail en office-applicaties en hebben op deze manier hun weg naar de Cloud van Microsoft gevonden. Hoewel uw gegevens in de Cloud staan betekent dit helaas niet dat Microsoft dan ook zorgt voor een back-up van uw e-mail, OneDrive of SharePoint. Het is belangrijk dat u voor al uw Cloudbestanden ook nadenkt over een goede back-up. Office 365-gegevens kunnen immers per ongeluk verwijderd worden, gegijzeld worden of ransomware bevatten. Dit soort dataverlies wordt niet gedekt door Office 365. Het gebruik van de prullenbak als tijdelijke opslagplaats voor back-ups is een uiterst riskante manier om kritische bedrijfsgegevens te beschermen.

Met Office 365 back-up maakt u automatisch back-ups van alle e-mails en bestanden welke in de Cloudomgeving van Microsoft staan opgeslagen. Waar nodig kunnen we u helpen in een paar klikken uw data weer terug te zetten wanneer u per ongeluk bestanden heeft verwijderd of dat er een hack heeft plaats gevonden.

De data wordt opgeslagen op een datacenter in de EU. Hiermee voldoet onze Office 365 back-up oplossing aan de AVG wetgeving.

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Meer informatie over managed online back-up? Of wilt u het complete beveiligingsbeleid van uw organisatie eens onder de loep nemen? Neem gerust contact met ons op. Onze beveiligingsexperts komen graag langs. Tel. 013 504 1888 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.