Exchange online

Flexibele en professionele
e-mail voor bedrijven
Bedrijven worden steeds mobieler. We werken op kantoor, thuis en onderweg. U gebruikt hiervoor een telefoon, tablet, laptop of vaste computer. Is uw mailbox en agenda al net zo flexibel als uw werkplek?
Samenwerken op een eenvoudige en veilige manier

Met Microsoft Exchange Online krijgt u meer voor elkaar. U maakt gebruik van een betrouwbare en veilige mailbox in de Cloud.

Exchange Online is de professionele e-maildienst van Microsoft. Het helpt u informatie te beschermen met uitgebreide mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen al uw postvakken optimaal. Functies ter voorkoming van gegevensverlies verhinderen dat gebruikers per ongeluk vertrouwelijke informatie naar onbevoegde personen verzenden. Een team van beveiligingsexperts over de hele wereld bewaken Exchange Online dag en nacht om uw gegevens te beschermen. U kunt ervan op aan dat uw e-mail altijd werkt. Daar zorgen wij voor!

Naast geavanceerde functies voor archivering en beveiliging bent u beter in staat binnen uw bedrijf efficiënter samen te werken. Autoriseer collega’s voor uw inbox, agenda, takenlijsten en contactpersonen. Hierdoor kan iedereen bij de benodigde Outlook bestanden. Exchange Online is flexibel. Met een maandelijks abonnement schaalt u makkelijk op of af. Dat betekent dat u niet hoeft te investeren in dure apparatuur of software en betaalt u voor wat u gebruikt!

Advanced Threat Protection

Exchange Online Advanced Treat Protection (ATP) is een aanvulling op uw professionele Exchange online e-mailbox. Hiermee tilt u de veiligheid van uw e-mail onmiddellijk naar een hoger niveau. Met ATP kunt u postvakken beveiligen tegen nieuwe, geavanceerde aanvallen van internet criminelen en hackers. Een zeer interessante oplossing waarmee u alle e-mails in heel de organisatie tegen Malware kunt beveiligen. Een veilig gevoel voor alle belangrijke bedrijfsdata.

 

De Voordelen VAN
Exchange Online

Waarom zou u kiezen voor een Exchange online
mailomgeving? Er zijn heel veel voordelen!
Geen dure investering nodig
Voor het gebruik van Exchange Online heeft u geen eigen server en bijbehorende software licenties meer nodig. Hierdoor is Exchange online e-mail voor ieder bedrijf schaalbaar en vooral betaalbaar.
Altijd en overal toegang tot agenda, mail en contacten
Omdat Exchange Online een Cloud dienst is, heeft u altijd, op iedere plaats en overal toegang tot uw e-mail, contactpersonen, agenda, taken en notities. Het enige dat u nodig heeft om uw mail te kunnen verwerken of bijvoorbeeld afspraken te plannen is een internetverbinding en een (mobiele) device.
E-mail en agenda worden gesynchroniseerd
Als u werkt met een Microsoft Exchange-account in Outlook, worden uw e-mailberichten, contactpersonen, agenda-items en eventuele andere Microsoft Exchange-mappen automatisch gesynchroniseerd. Uw gegevens zijn altijd up-to-date in Outlook en op de server waarop Microsoft Exchange Server wordt uitgevoerd. Stuurt u een e-mail vanuit uw telefoon dan ziet u dit ook bij de verzonden items op alle andere gekoppelde devices.
Nooit meer gegevens kwijt
Doordat de gegevens in een beveiligde Cloudomgeving van Microsoft worden opgeslagen is een (her)installatie van uw mailbox een fluitje van een cent. Mocht een computer of device kapot gaan dan stelt u snel en eenvoudig uw e-mail opnieuw in zonder moeilijke POP of IMAP instellingen. Hierdoor bent u er zeker van dat uw mailtjes, agenda-items of contactpersonen niet verloren gaan. Helemaal als u ook kiest voor een Office 365 back up.
Professionele uitstraling
Met Exchange Online heeft uw bedrijf een professionele uitstraling. Geen Hotmail of G-mail, maar een mailomgeving met een eigen domeinnaam zoals bijvoorbeeld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in plaats van Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Hoge betrouwbaarheid
Doordat uw zakelijk mailbox in een Cloudomgeving staat garandeert Microsoft een gegarandeerde beschikbaarheid van 99,9%. U kunt er van op aan dat uw e-mail en agenda altijd werkt! Ook in het buitenland.
Geavanceerde beveiligingstechnieken
Exchange Online helpt je informatie te beschermen met geavanceerde mogelijkheden. Anti-malware- en anti-spamfilters beveiligen je postvakken.
Grotere mailbox in de Cloud met opslagcapaciteit van 50GB
Met Exchange online krijgt u een mailbox van wel 50GB. Geen zorgen meer of uw mailbox “te vol“ wordt waardoor u geen mail meer kan ontvangen. Daarnaast is het zelfs mogelijk om mailberichten te versturen tot wel 150MB groot!

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Hulp nodig? We komen graag bij u langs voor een demonstratie.