Kenniscentrum

Ontdek onze relevante ICT-informatie
Complete bron van informatie, inspiratie en
hulpmiddelen over ICT, Telecom en Websites
  • Socials

    BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE Social media kanalen
    Bent u verantwoordelijk voor ICT toepassingen binnen uw organisatie? Volg ons op social media en ben meteen op de hoogte van de laatste nepfacturen, spamberichten, hackaanvallen en de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Volg ons op
social media

Het Van Laarhoven ICT Kenniscentrum is jouw go-to bron voor alles wat je moet weten over ICT in de zakelijke markt. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste inzichten over cyberbeveiliging, zoals het herkennen en voorkomen van phishing mails, of je wilt op de hoogte blijven van ons interne nieuws, zoals de introductie van nieuwe collega's, je vindt het hier allemaal. Ons kenniscentrum biedt waardevolle informatie om je bedrijf te helpen veilig, efficiënt en up-to-date te blijven in de snel veranderende wereld van ICT.

Diepgaande inzichten en praktische handleidingen

In ons kenniscentrum vind je een breed scala aan blogs die relevante ICT- en websiteonderwerpen behandelen, geschreven door onze deskundige teamleden. Van gedetailleerde handleidingen over het instellen van multi-factor authenticatie (MFA) via de Microsoft Authenticator tot tips en trucs om je digitale veiligheid te verbeteren, we zorgen ervoor dat je altijd toegang hebt tot de informatie die je nodig hebt. Blijf verbonden en geïnformeerd met onze regelmatige updates en leer hoe je de beste ICT-praktijken kunt toepassen in jouw zakelijke omgeving.

Naar welke informatie bent u op zoek?

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze medewerkers?