Online werkplek in de cloud

Overal veilige toegang waar u ook bent

Altijd toegang tot bedrijfsapplicaties, programma’s en bestanden. Werken waar en wanneer u of uw werknemers dit willen. Dat kan met onze online werkplek-oplossingen.

Altijd 100%
up-to-date

Met een online werkplek heeft u altijd en overal toegang tot de software en documenten die u nodig heeft in uw dagelijkse werk. Deze virtuele werkplek kan overal zijn: onderweg, thuis, bij een klant maar natuurlijk ook op kantoor. U heeft altijd en onbeperkt uw bureaublad, gegevens en bedrijfsdata bij de hand. Werken in de Cloud zonder beperkingen! U krijgt bij ons een Online Werkplek die compleet en altijd up-to-date is. Grote investeringen in servers en andere hardwarecomponenten zijn niet meer nodig, en de devices van gebruikers hoeven niet aan forse eisen op het gebied van opslagcapaciteit en processorkracht te voldoen. Dit scheelt in de aanschaf- en onderhoudskosten. 

Desktop as a Service (DaaS)

Met onze werkplekken in de Cloud bieden we een Desktop as a Service oplossing aan waarbij software, data en bedrijfsapplicaties niet op de computer van de gebruiker staan maar in een datacentrum. Andere benamingen voor Desktop as a Service die u wel eens voorbij ziet komen zijn: Hosted Desktop of (Windows) Virtual Desktop. Met Desktop as a Service heeft u altijd en overal toegang tot uw werkplek met elk willekeurig device. U bepaalt zelf de software die u wilt gebruiken en waar u voor betaalt. Onze Cloud experts voegen deze eenvoudig toe aan uw online werkplek. Applicaties en gebruikers kunnen eenvoudig toegevoegd of verwijderd worden en de opslagcapaciteit is simpelweg te verhogen of te verlagen. Inspelen op verandering binnen uw organisatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Least u samen met onze DaaS-oplossing ook uw hardware? Dan maakt u optimaal gebruik van een online werkplek voor een vaste prijs per maand. Zo houdt u de kosten beheersbaar en flexibel. 

Binnen Desktop as a Service leveren wij:

Wij zorgen voor een soepele overgang van de huidige ICT omgeving naar onze Online Werkplek in de Cloud. Onze cloudexperts hebben hier geruime tijd ervaring en werken met vaste protocollen en stappenplannen zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de overstap naar de Cloudwerkplek.

VM op basis van Windows 10
Beveiligde internettoegang
Opslag van documenten
Microsoft 365 met Office apps
Back-ups
Antivirus en anti-spam software
Updates en patchmanagement
Printerondersteuning
24/7 monitoring
ICT Support en Advies

Device as a Service

Geen dure investering vooraf, maar een vast bedrag per werkplek per maand
Device as a Service is een dienst waarbij u gebruik maakt van een hardware device voor een vaste prijs per maand. Dit kan bijvoorbeeld een laptop, tablet, smartphone of pc zijn. Device as a Service is vergelijkbaar met het afnemen van een abonnement. U least als het ware de hardware. Geen grote investeringen meer vooraf, maar u betaalt een vast bedrag per werkplek per maand. U betaalt dus nooit te veel, alleen voor wat u gebruikt. Dit is voor veel bedrijven een aantrekkelijke optie. Het biedt meer flexibiliteit, zodat op- en afschalen makkelijker is. Daarnaast liggen de kosten lager in vergelijking tot het aanschaffen van nieuwe hardware.

Doordat de apparaten proactief gemonitord worden, is de levensduur per apparaat voorspelbaar. Ook eventuele incidenten worden voorzien en opgelost. Als er toch een defect is dan wordt het apparaat binnen korte tijd geruild of gerepareerd.

Aan het einde van de contractlooptijd van het device neemt onze leverancier deze weer terug. Met deze totaaloplossing wordt uw bedrijf compleet ontzorgt en bent u verzekerd dat u altijd over de nieuwste technologieën beschikt.

Voordelen van een online werkplek

Het gebruik van onze online werkplek oplossingen in de Cloud biedt veel voordelen voor zowel gebruiker als de gehele organisatie. De belangrijkste voordelen op een rij:

 • Inzicht in kosten
  De maandelijkse kosten zijn voorspelbaar en transparant.
 • Flexibel en schaalbaar
  Een nieuwe medewerker of stagiair(e) aangenomen? Door gebruik te maken van Desktop as a Service kunt u medewerkers binnen enkele minuten voorzien van een complete werkplek, met email en andere belangrijke bedrijfsapplicaties.
 • Volledige ondersteuning met Microsoft 365 (voorheen Office 365)
  Onze online werkplekken werken perfect samen met Microsoft 365. Alle functionaliteiten, hoofdonderdelen en ondersteunende tools van deze veelgebruikte kantoorsuite zijn niet alleen beschikbaar in een met (Windows) Virtual Desktop gecreëerd bureaublad, maar werken ook precies zoals ze dat in een reguliere Windows-omgeving doen
 • Veilig
  Als professionele ICT-dienstverlener waken wij over uw online veiligheid. De protocollen en werkwijze van Van Laarhoven ICT garanderen je dat uw gegevens beschermd zijn. Over security hoeft u zich dus ook geen zorgen te maken.
 • Altijd voorzien van de laatste updates
  Een online werkplek van Van Laarhoven ICT is compleet en altijd up-to-date inclusief onderhoud en ondersteuning.
Een online werkplek is meer dan een Office 365 omgeving! Met een online (virtuele) werkplek zet u de gehele ICT-automatisering in de Cloud en niet alleen uw data en bestanden. Onze online werkplek in de Cloud maakt gebruik van slimme koppelingen en werkt hierdoor naadloos samen met uw huidige IT automatisering, lokale computers, printers, scanners en of randapparatuur. Daarnaast houden wij met onze 24/7 monitoring al uw devices op afstand in de gaten. Met deze totale oplossing werkt iedereen altijd met werkende devices in een goed beveiligde online werkplek in de Cloud.
- Ron van Woensel Team Cloud -

Soepele overgang naar onze Online Werkplek

Een Online werkplek is geen standaardoplossing. De keuze voor een online werkplekoplossing kunt u pas maken na een goede inventarisatie en evaluatie van de behoefte van uw organisatie. We adviseren u graag bij het kiezen van de juiste online werkplekken en helpen u graag met een vloeiende en zorgeloze migratie naar de Cloud.

Wij zorgen voor een soepele overgang van de huidige ICT omgeving naar onze Online Werkplek in de Cloud. Onze cloudexperts hebben hier geruime tijd ervaring en werken met vaste protocollen en stappenplannen zodat u zo min mogelijk overlast ondervindt van de overstap naar de Cloudwerkplek.

 

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Wilt u de voordelen van Desktop as a Service ervaren en uitproberen? We komen graag bij u langs om onze online werkplekoplossing te demonstreren.