ICT beheer

Betrouwbaar, flexibel en zonder zorgen

IT beheer van servers, (online)werkplekken, cloudoplossingen en lokale netwerken. Door proactief systemen te monitoren en beheren blijft uw netwerk efficiënt, stabiel en veilig.

100% passie voor uw complete ICT omgeving
Voor een complete en onderscheidende ICT-dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres. Van Cloud oplossingen tot databeveiliging en van het leveren van internetdiensten tot VoIP oplossingen. We staan graag met al onze diensten voor u klaar. Dat doen we dagelijks met veel passie en energie binnen diverse uiteenlopende branches en sectoren zoals (groot) zakelijke klanten, zorginstellingen en het onderwijs. Van Laarhoven ICT hecht grote waarde aan de beveiliging van uw data. Dat is prioriteit nummer 1!

IT beheer op maat

Met IT-beheer kunt u alles of onderdelen van de beheertaken uitbesteden. Van Laarhoven ICT neemt precies zoveel van het dagelijks IT-beheer uit handen als u dat wilt. Als totale IT dienstverlener of wanneer u behoefte heeft aan specifieke kennis of wanneer u (tijdelijk) op zoek bent naar extra capaciteit. Met onze gecertificeerde en ervaren medewerkers levert Van Laarhoven ICT altijd een oplossing op maat. Van securityoplossingen tot moderne online werkplekken en van een complete managed netwerk tot aan werkplekbeheer. We staan voor u klaar op de manier zoals u dat wenst!

Wilt u kennismaken met onze werkzaamheden en diensten? We komen graag bij u langs voor een eerste kennismakingsgesprek. Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om u te helpen.

 

ICT zonder zorgen, dat is onze ambitie! Wij bieden een totaal pakket aan ICT-oplossingen die werken en passen binnen uw organisatie. ICT dat aansluit op uw wensen en budget, zonder zorgen! Met een beveiligde verbinding kunnen wij de meeste systeembeheer-taken voor al uw devices en systemen op afstand uitvoeren. U heeft geen omkijken naar periodiek onderhoud en bijvoorbeeld het maken van back-ups. Zijn er problemen of dient er iets gewijzigd te worden? Dan kijken we op afstand mee, of komen we bij u langs.

Bij Van Laarhoven ICT profiteert u steeds van een proactieve en persoonlijke aanpak. Onze ervaren netwerk- en systeembeheerders en cloudexperts zorgen graag voor uw (online)werkplek. Managed noemen we dat. Of het nu om simpele of complexe vraagstukken gaat. We staan voor u klaar. U bent bij ons nog klant en geen nummertje.
- Christian van Laarhoven-

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Wilt u kennismaken met onze werkzaamheden en diensten? We komen graag bij u langs voor een eerste kennismakingsgesprek.