Kenniscentrum

Werken in de Cloud
Complete bron van informatie, inspiratie en
hulpmiddelen over ICT, Telecom en Websites
  • Socials

    BLIJF OP DE HOOGTE VIA ONZE Social media kanalen
    Bent u verantwoordelijk voor ICT toepassingen binnen uw organisatie? Volg ons op social media en ben meteen op de hoogte van de laatste nepfacturen, spamberichten, hackaanvallen en de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Volg ons op
social media

Volg ons op social media en ben meteen op de hoogte van de laatste nepfacturen, spamberichten of hackaanvallen.


Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 013 504 1888
De voordelen van werken in de Cloud
Werken in de cloud biedt talloze voordelen voor bedrijven van elke omvang. In deze sectie van ons kenniscentrum ontdek je hoe cloud computing je bedrijf kan helpen om flexibel, schaalbaar en kostenefficiënt te opereren. We behandelen onderwerpen zoals de migratie naar cloud-gebaseerde oplossingen, het beheren van cloudinfrastructuren en de beste praktijken voor cloudbeveiliging. Leer hoe je met cloudtechnologieën zoals Microsoft Azure en Amazon Web Services (AWS) je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren en je medewerkers kunt voorzien van de tools die ze nodig hebben om productief te zijn, waar ze ook werken.
Cloudbeveiliging en compliance
Hoewel werken in de cloud veel voordelen biedt, is het ook belangrijk om aandacht te besteden aan de beveiliging en compliance. In dit gedeelte van ons kenniscentrum vind je waardevolle informatie over het waarborgen van de veiligheid van je data in de cloud. We bespreken de nieuwste beveiligingsprotocollen, hoe je toegang beheert met multi-factor authenticatie (MFA) en de naleving van regelgeving zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ontdek hoe je een veilige en compliant cloudomgeving kunt creëren die je bedrijfsgegevens beschermt tegen ongeautoriseerde toegang en cyberdreigingen.
HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze medewerkers?