Managed Netwerk

Uw systemen en netwerk proactief 24/7 beheerd
Ongestoord kunnen werken, altijd en overal. Met onze ondersteunende proactieve aanpak wordt uw ICT-infrastructuur
naar het volgende niveau getild.
Optimale
beveiliging door controle en monitoring
Uw bedrijfsnetwerk en systemen vragen om beheer, onderhoud en monitoring. Problemen worden vaak pas opgemerkt als het te laat is, bijvoorbeeld wanneer de harddisk van de server overvol is, het netwerk acuut stopt of een virus zich tussen uw belangrijke documenten heeft genesteld. De oplossing: Managed ICT beheer! We leveren de hardware, installeren en configureren deze voor u. Op afstand monitoren, beheren en onderhouden wij 24/7 proactief het netwerk, servers, werkplekken en alle soorten devices aan de hand van ons controlesysteem. Op die manier kunnen wij adequaat anticiperen op storingen of andere problemen. In de meeste gevallen heeft u niet eens door dat wij gedetecteerde problemen op de achtergrond hebben opgelost.
Onze geavanceerde software bewaakt 24/7 uw netwerk. Bij de geringste dreiging aan uw systemen ‘grijpt’ het systeem automatisch in en zullen wij, vaak voordat u hier hinder van ondervindt, actie ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan het vollopen van schijfruimte, het detecteren van virussen of achterstallige updates. Maar ook uw firewall of WiFi-netwerk beheren wij voor u. Onze systeembeheerders krijgen een melding als uw WiFi-netwerk of server is uitgevallen. Vaak voordat u het zelf weet. We nemen dan gelijk contact met u op zodat we het eventuele probleem snel van afstand of op locatie kunnen oplossen. Zo bent u binnen no time weer ‘up and running’.
- Stefan de Graaf, Team monitoring -

Managed Firewall

De Managed Firewall Service van Van Laarhoven ICT biedt beheer, monitoring en bewaking van uw Firewalls, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid en de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Wij beheren proactief uw Firewall! Een Managed Firewall voorkomt en beschermt tegen aanvallen, van zowel hackers als virussen, van buitenaf op uw bedrijfsnetwerk. Met de VPN verbinding van onze Firewall kunnen thuiswerkers daarnaast ook veilig inloggen op het bedrijfsnetwerk. De Firewall zorgt ook voor gelijke verdeling van internetgebruik over de diverse apparaten zodat het netwerk niet overbelast raakt. We hebben real-time inzicht in actuele cyberbedreigingen en de Firewall performance.

U kunt onze Firewalls als hardware afnemen met een maandelijks supportcontract en ondersteuning, maar ook is ook mogelijk om onze Firewalls als dienst af te nemen. Bij deze zogeheten Firewall-as-a-service heeft u voor een vast bedrag per maand de beschikking over een volledige beheerde Firewall-oplossing en hoeft u niet te investeren in hardware.

Managed WiFi Service

Van Laarhoven ICT meet en monitort 24/7 de beschikbaarheid en performance van uw WiFi-netwerk. Via onze online beheertool kunnen wij op afstand alle access points configureren, beheren en doormeten. Op afstand houden wij continu uw access points (Managed WiFi) in de gaten. Mocht er zich dan toch nog een dreiging of storing aandienen dan hebben wij die vaak al gefikst voordat u het hebt gemerkt. Daarnaast voorzien wij het netwerkapparatuur van de laatste (firmware)updates. Hierdoor blijft het WiFi-netwerk gegarandeerd stabiel en veilig. Zowel van binnenuit als van buitenaf.

Voordelen van een Managed netwerk

Voor een snel, betrouwbaar en vooral veilig netwerk hebben wij meerdere Managed oplossingen waaronder: Managed firewalls, Managed WiFi en switches, Managed Anti Virus en Managed Online Back-up. Voor een vast bedrag per maand neemt u de diensten af die het beste bij uw organisatie passen en welke wij geadviseerd hebben in onze security audit bij u op locatie. Al onze Managed diensten zijn flexibel en schaalbaar zodat ze met uw bedrijf meegroeien. Zo houdt u grip op uw ICT-uitgaven.

De voordelen van een Managed netwerk op een rij:

  • Continu monitoring en support;
  • Veilig thuiswerken met een veilige VPN verbinding;
  • Beheerde Antivirus, content- en webfiltering;
  • Rapportages en gebruikersstatistieken;
  • Goed beveiligd en stabiel (WiFi) netwerk;
  • Zekerheid dat uw data 100% geback-upt wordt
  • Wij hebben geen inzicht in uw bedrijfsdata!

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Wilt u meer weten? Bel ons of laat een bericht achter.
Ons team staat klaar om u te helpen.