Zakelijke Hardware

De beste devices tegen de scherpste prijzen
Als hardware service leverancier zijn wij gespecialiseerd in verkoop, advies, installatie, beheer en support van al uw hardware producten.
Onafhankelijk advies, installatie en support
Van Laarhoven ICT heeft ruime ervaring met het scherp inkopen van zakelijke hardware devices en randapparatuur. Doordat wij een onafhankelijke partij zijn selecteren wij de beste hardware tegen de scherpste mogelijke prijzen. Wilt u voordelige refurbished hardware of kiest u voor de nieuwste modellen? Of het nu gaat om het leveren van hardware of een uitrol of migratie project inclusief installatie, beheer en support. Is uw hardware uiteindelijk niet meer geschikt voor uw organisatie? Laat dan uw oude hardware 100% veilig en gestructureerd door ons afvoeren.

Wat zijn de voordelen om hardware via uw ICT partner aan te schaffen?

“Hardware aanschaffen? Dat kan ik toch makkelijk zelf wel”. Of: “jullie zijn duurder dan wat ik op internet gezien heb”. Dit zijn enkele opmerkingen die we regelmatig horen van onze klanten.

Het kan inderdaad voorkomen dat u een werkstation ergens op het internet goedkoper ziet dan dat een ICT-partner hem aanbiedt. Natuurlijk denkt u dan dat u teveel betaalt. Maar is dat eigenlijk wel zo? Bij grotere aantallen kunnen wij bijvoorbeeld scherper inkopen en speciale kortingen aanvragen bij onze leveranciers. Daardoor komt het vaak voor dat wij uw hardware scherpen kunnen aanbieden dan een internetpartij. Naast de prijs hechten wij veel waarden aan persoonlijk advies. Is het besturingssysteem wel geschikt om gebruikt te worden in uw netwerkomgeving. Of is de grafische kaart, processor en werkgeheugen wel geschikt voor de werkzaamheden die u wilt gaan uitvoeren? En hoe is het geregeld met de garantie bij een probleem of defect. Dit zijn enkele punten waar onze hardware experts samen met u bespreken. Zoals u leest komt er wel iets meer kijken dan alleen de prijs bij het kopen van uw zakelijke hardware.

Lease uw hardware met onze
Device as a Service oplossing

Device as a Service is een dienst waarbij u gebruik maakt van een hardware device voor een vaste prijs per maand. Dit kan bijvoorbeeld een laptop, tablet, smartphone of pc zijn. Device as a Service is vergelijkbaar met het afnemen van een abonnement. U least als het ware de hardware. Geen grote investeringen meer vooraf, maar u betaalt een vast bedrag per werkplek per maand. U betaalt dus nooit te veel, alleen voor wat u gebruikt. Doordat de apparaten proactief gemonitord worden, is de levensduur per apparaat voorspelbaar. Ook eventuele incidenten worden voorzien en opgelost. Als er toch een defect is dan wordt het apparaat binnen korte tijd geruild of gerepareerd.

Aan het einde van de contractlooptijd van het device neemt onze leverancier deze weer terug. Met deze totaaloplossing wordt uw bedrijf compleet ontzorgt en bent u verzekerd dat u altijd over de nieuwste technologieën beschikt.

Refurbished hardware

Bespaar op uw ICT-uitgaven met refurbish hardware

 
Een refurbished pc is een goede manier om veel geld te besparen op de aanschaf van hardware. Refurbished is de term die gebruikt wordt voor producten die zijn schoongemaakt en gerenoveerd om weer opnieuw in gebruik te worden genomen met nagenoeg dezelfde werking als in nieuwstaat.

Alle refurbished pc’s die wij leveren zijn maximaal drie jaar oud en zijn afkomstig van de zakelijke markt. Deze pc’s zijn nog jaren te gebruiken en zijn super snel. Het inzetten van refurbished hardware is om verschillende redenen interessant. Bijvoorbeeld omdat u voordelige IT-apparatuur zoekt, of u omdat waarde hecht aan duurzaam ondernemen

Touchscreen vergader-
en presentatieschermen

De geavanceerde oplossingen van CTOUCH verandert elke ruimte in een interactieve ruimte. De combinatie van design, techniek en beleving maakt iedere vergadering of presentatie interactiever en boeiender. De CTOUCH schermen zijn zowel aan de wand te monteren als met een mobiele liftsysteem leverbaar.

De touchscreens hebben een superieure beeld- en geluidskwaliteit. De schermen zijn interactief. Het is geen televisiescherm, maar een digitaal interactief bord.

Datarecovery

Data verloren? Geen paniek. Met onze professionele recovery tools halen wij voor iedereen de verloren en kostbare data weer terug.

Het kan zijn dat een defect niet door ons kan worden hersteld. In dat geval wordt deze aangeboden aan een laboratorium voor nader onderzoek. Hier wordt vastgesteld welke kans op gegevensherstel er nog is. Na afloop ontvangt u een gedetailleerd diagnostisch rapport, met daarin de kans op herstel van uw data.

Met Data recovery worden uw gegevens in veel gevallen weer teruggehaald!
We zoeken voor elke situatie de beste oplossing die bij uw bedrijf past. We leveren uitsluitend A-merk hardware voor de zakelijke markt. Dankzij de ‘carepack’ garantie bent u verzekerd van snelle vervanging van hardware-onderdelen wanneer dit nodig is. We leveren alle hardware altijd persoonlijk op. We configureren het apparaat geheel naar wens en testen alles grondig door alvorens het op locatie geïnstalleerd wordt. Of het nu om servers, notebooks, desktops, tablets, printers of netwerkapparatuur gaat. We staan graag voor u klaar.
- Rom, Team helpdesk -

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Hulp nodig bij het kiezen, instellen en implementeren van een firewall? Onze beveiligingsexperts komen graag langs.