Camerabeveiliging

Betrouwbare verbindingen met
de hoogste beeldkwaliteit
Overal toegang tot uw bewakingscamera's
op mobiel, laptop of tablet met de nieuwe generatie
camerabeveiliging in de cloud.
Een veilig gevoel met
slimme technieken

Een bewakingscamera is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als ondernemer bent u blootgesteld aan gevaren die u graag buitenshuis houdt. Camerabewaking helpt niet alleen bij het vastleggen van diefstal in uw bedrijf. Het voorkomt het ook. Kies bijvoorbeeld voor nachtzicht camera’s die uw buiten terrein(en) beveiligen. In combinatie met een harddisk recorder kunt u alle opnamen op ieder moment terugkijken en wordt er bij detectie direct melding gemaakt. Met slimme camera’s is er nog veel meer mogelijk, zoals het automatisch volgen van bezoekers. Dankzij de cloudopslag zijn alle beelden veilig opgeslagen en kunt u ze ten alle tijden inzien of doorsturen via uw mobiele device.

 

 

100% te beheren in de Cloud

Steeds meer gebruiken we Cloud technologie voor onze mobiel en werkplek op kantoor of thuis. Ook voor camerabeveiliging en observatie is cloudopslag ideaal. Camerabeveiliging van Van Laarhoven ICT is 100% te beheren in de cloud en 100% geschikt voor mobiel, tablet en desktop. U kunt op ieder moment met één simpele klik een camera toevoegen, video instellingen aanpassen en de bewaarperiode bepalen zonder dat u hiervoor extra software hoeft te instaleren of dure servers hoeft aan te schaffen. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

Uitgebreide intake

Een effectief camerabeveiligingssysteem begint bij een adviesgesprek bij u op locatie. Door middel van een uitgebreide intake, bekijken we de locatie(s) en de posities van de camera's. We houden hierbij rekening met uw specifieke wensen en eisen. Vervolgens krijgt u een uitgebreid advies over het meest effectieve camerabeveiligingssysteem toegepast op uw situatie. Méér weten? We komen graag bij u langs. Of probeer onze camera’s eerst uit!

Officieel dealer Eagle Eye

Wij zijn officieel partner van Eagle Eye Networks. Zij bieden de technologie die wij kunnen gebruiken om uw huidige of nieuwe camerasysteem aan te sluiten op een compleet beveiligde Cloud omgeving. De camerabeelden worden niet meer opgeslagen op een lokale recorder maar direct in de Eagle Eye Cloud. Wat er ook gebeurt op locatie, de beelden worden veilig opgeslagen in de Cloud, en als extra voordeel: vanuit uw veilige, persoonlijke omgeving kunt u razendsnel beelden delen zowel intern als extern. Vanaf álle locaties!

Voordelen VAN
camerabeveiliging in de Cloud

Live weergeven en afspelen

U kunt alle camera's live volgen, camera-instellingen wijzigen en ze op elk moment via e-mail verzenden van uw computer of telefoon.

Gedetailleerde videoanalyse

U kunt uw veiligheid en operationele kwaliteit verbeteren door gebeurtenissen zoals objectdetectie, het tellen van personen en andere beelden te analyseren.

Multipoint beheer

U kunt uw camera-oplossing voor multipoint ruimtes beheren vanaf één platform. Bovendien kunt u dit platform aanpassen aan uw behoeften.

Eenvoudige gebruikersbeheer

U kunt eenvoudig de gebruikers rangschikken en de gebruikersrechten instellen volgens uw behoeften.

Motion Triggered

De camera's kunnen altijd opnemen volgens uw wensen of kunnen worden geprogrammeerd om alleen te beginnen met opnemen wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Optimale data-encryptie

Alle gegevens zijn gecodeerd. Er zijn geen poorten die openstaan voor internet. Alleen contacten hebben toegang.

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Hulp nodig bij het kiezen van een camerasysteem? Onze beveiligingsexperts komen graag langs voor een inventarisatie en adviesgesprek.