Markten en sectoren

Als klantgericht ICT-bedrijf zetten we alles op alles om specifieke behoeften en eisen van onze klant centraal te stellen. Dit doen wij voor diverse bedrijven in verschillende branches en marktsectoren waarin we gespecialiseerd zijn.  

Zakelijke dienstverlening

De juiste inzet van ICT biedt bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening de ruimte om te innoveren en de dienstverlening verder te flexibiliseren. Voor vrijwel alles geldt dat er een IT infrastructuur als goede basis nodig is voor een veilige en flexibele werkomgeving. Uw medewerkers, klanten en leveranciers werken steeds meer digitaal. Van Laarhoven realiseert een flexibele, schaalbare en vooral veilige infrastructuur.

Altijd en overal kunnen (samen)werken dankzij een moderne werkplek maakt uw organisatie simpelweg efficiënter en flexibeler. Daarnaast is een goede thuiswerkplek tegenwoordig van groot belang. Van Laarhoven ICT denkt hierin graag met u mee. Wij helpen bij de juiste inzet van ICT binnen uw organisatie in de breedste zin van het woord.

 

 

Zorg

Een stabiele en veilige IT infrastructuur is van groot belang voor u als zorgprofessional. Wanneer er uitval is dan heeft dit grote gevolgen voor patiënten, leveranciers en medewerkers. Van Laarhoven ICT helpt u als zorprofessional op weg naar een betrouwbare IT omgeving. Naast een veilige werkomgeving zijn we gespecialiseerd in cloudwerkplekken voor de zorg.

Vanuit één centrale desktop voor de gebruiker kunnen alle typen apllicaties centraal en op iedere online werkplek, waar ook ter wereld, benaderd worden. Dus zowel de Windows 10 omgeving van uw organisatie als specifieke applicaties met patiëntgegevens. De cloud zorgwerkplekken richten wij op een effectieve manier en op maat voor u in. U betaalt alleen wat u nodig heeft. 

Onderwijs

In het onderwijs wordt ICT steeds belangrijker. In de klas wordt steeds meer gebruik gemaakt van ICT. Kinderen worden voorbereid op de digitalisering van de samenleving. Met meer dan 20 jaar ervaring als ICT-partner in het basisonderwijs helpen we scholen efficiënter en slimmer werken. Wij willen dat scholen optimaal profiteren van de digitalisering van het onderwijs.

Daarom vinden wij het belangrijk dat dit gestuurd wordt vanuit de waarden en de visie van de school! Onder de merknaam ICT voor School leveren wij standaard maatwerk, onze ICT-oplossingen zijn daarom platform onafhankelijk. Meer weten? We geven graag een demonstratie van onze producten en diensten.

 

Volg ons op
social media

Volg ons op social media en ben meteen op de hoogte van de laatste nepfacturen, spamberichten of hackaanvallen.


Meer weten over onze specifieke oplossingen per sector? We helpen u graag.