Microsoft 365

De Cloudomgeving voor samenwerking
met een geavanceerde beveiliging

Microsoft 365 is meer dan alleen maar de gebruikelijke Microsoft programma’s in de Cloud. Het biedt ook de meest geavanceerde samenwerkingstools en hulpprogramma’s tegen hackaanvallen.

Samenwerken vanaf
elk apparaat

Altijd en overal productief kunnen werken. Maak, bewerk en deel uw Word-, PowerPoint- en Excel-bestanden online vanaf elk apparaat. Met Microsoft 365 worden bestanden online in de Cloud opgeslagen en realtime gesynchroniseerd. Zo heeft u altijd toegang tot up-to-date bestanden waarin u, met al uw collega’s, kunt samenwerken in hetzelfde bestand. Microsoft 365 heeft dezelfde Microsoft-apps die u al jarenlang gebruikt, maar dan met alle voordelen van de Cloud. Uw gegevens worden veilig in de cloud opgeslagen met bescherming tegen malware, spam, phishingaanvallen en andere gevaren.

Microsoft 365 mogelijkheden

Microsoft 365 is dé cloudomgeving met de beste Microsoft-apps en geavanceerde beveiliging. Welke Microsoft 365 Cloudoplossing past bij uw bedrijf?

Exchange online

Werk naadloos samen met een gedeelde werkruimte zoals gedeelde e-mailbox en agenda.

Microsoft Teams

Samenwerken met afdelingen, projectteams of het hele bedrijf wordt met Teams efficiënter. Functionaliteiten als: chatten, videobellen en bestandopslag, maakt Teams onmisbaar in ieder bedrijf of afdeling.

Sharepoint

Deel, organiseer en ontdek gegevens met Microsoft SharePoint. Werk moeiteloos samen en sla eenvoudig bestanden op in een goed afgeschermde cloudomgeving.

De innovatieve Microsoft -apps voor
een geoptimaliseerde samenwerking in de Cloud.

Geavanceerde nieuwe beveiligingstechnieken

Microsoft-hulpprogramma‘s voor bedreigingsbeveiliging werken samen om uw e-mail, gegevens, apparaten en identiteiten te helpen beschermen tegen het groeiende, steeds duurdere risico van cyberbedreigingen. De Microsoft 365-technologieën voor bedreigingsbeveiliging bieden bescherming tegen en inzicht in spam, malware, virussen, phishing-pogingen, schadelijke koppelingen en andere bedreigingen.

Microsoft biedt een optimale beveiliging en krachtige apparaat beheer voor uw Cloudomgeving!

Microsoft biedt een optimale beveiliging en krachtige beheertool voor uw Cloudomgeving!

Microsoft 365 abonnementen

Microsoft 365 is dé cloudomgeving met de beste Microsoft -apps en geavanceerde beveiliging. Welke Microsoft 365 Cloudoplossing past bij uw bedrijf? Hieronder de meest voorkomende abonnementen. Liever een Enterprise abonnement? Dat kan ook. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Microsoft 365
Business Basic

Het beste voor bedrijven die Microsoft Teams en cloudopslag nodig hebben. Bevat geen bureaubladversies van Microsoft-apps.


I

Microsoft 365
Business Standard

Microsoft-apps voor installaties op meerdere apparaten, zakelijke
e-mail, opslag van cloudbestanden, online vergaderingen en chatten.


I

MICROSOFT 365 BUSINESS STANDARD + ATP
 • Professionele e-mail en agenda met een postvak van 50 GB
 • Naast web versies van Word, Excel en Powerpoint zijn deze ook te installeren als Desktop apps voor een nog betere Office ervaring.
 • Microsoft-apps: Outlook, Word, Excel, PowerPoint, OneNote (plus Access en Publisher alleen voor pc).
 • Breng alle chats, vergaderingen, bestanden en apps van uw team samen, zodat u gemakkelijk contact kunt maken en kunt samenwerken met Microsoft Teams
 • Bewaar en deel bestanden met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker.
 • Gebruik één licentie voor volledig geïnstalleerde Office-apps op vijf mobiele apparaten, vijf tablets en vijf pc's of Macs per gebruiker.
 • Inclusief geavanceerde ATP beveiliging

Microsoft 365
Business Premium

Het beste voor bedrijven die alles nodig hebben in Business Standard plus geavanceerde bescherming tegen cyberdreigingen en apparaat beheer.

I
MICROSOFT 365 BUSINESS PREMIUM + ATP
 • Blijf up-to-date met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en meer.
 • Onderhoud contacten met klanten en collega's via Outlook, Exchange en Teams.
 • Beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker.
 • Verdedig uw bedrijf tegen geavanceerde cyberbedreigingen met geavanceerde phishing- en ransomwarebescherming.
 • Beheer de toegang tot gevoelige informatie met behulp van versleuteling om te voorkomen dat gegevens per ongeluk worden gedeeld.
 • Beveilig apparaten die verbinding maken met uw gegevens en help iOS-, Android-, Windows- en Mac-apparaten veilig en up-to-date te houden.
 • Inclusief geavanceerde ATP beveiliging

Cloudbeveiligingsoplossingen Van Microsoft

Met onze implementatie en begeleiding weet u zeker dat uw complete digitale werkplek veilig is ingericht inclusief met alle functionaliteiten die uw bedrijf nodig heeft.
sharepoint
teams
planner
 • Help te beschermen tegen geavanceerde e-mailbedreigingen. Microsoft 365 Advanced Threat Protection (ATP) helpt te beschermen tegen onbekende, geavanceerde aanvallen die verborgen liggen in e-mailbijlagen en koppelingen, en biedt baanbrekende verdediging tegen zero-day-bedreigingen, ransomware en andere geavanceerde malware. Met uitgebreide rapporten kun je onderzoeken waarom ATP een bedreiging heeft aangegeven en ze geven belangrijke inzichten in gebruikers in je bedrijf die het doelwit zijn.
 • Dwing malwarebescherming af op alle Windows 10-apparaten van een bedrijf en bescherm bestanden in belangrijke systeemmappen tegen wijzigingen door ransomware.
 • Activeer antiphishing-beleid dat gebruikmaakt van machine learning-modellen en imitatiedetectie om bescherming te bieden tegen geavanceerde phishing-aanvallen.
 • Help werknemers kwaadaardige websites te vermijden door links in e-mails en documenten in realtime te scannen om onveilige bestemmingen te blokkeren.
 • Vereenvoudig eenmalige inlog met Single Sign-On (SSO). Door Single Sign-On te gebruiken in Microsoft 365 krijgen mensen na het inloggen op de werkplek met één klik op de knop toegang tot alle applicaties. Zo hoeven mensen niet meer voor iedere applicatie een uniek wachtwoord te onthouden en is alles veilig beschikbaar vanuit een werkplek
 • Verklein het risico op gegevenslekken en werk zonder wachtwoorden met Windows Hello.
  Windows Hello voor Bedrijven vervangt wachtwoorden door sterke meervoudige verificatie in Windows 10. Meld u aan met je gezicht, irisscan, vingerafdruk of PIN om je verifiëren voor apps, inhoud en hulmiddelen zonder een wachtwoord op te slaan.
 • Krijg een uitgebreid overzicht van de beveiligingsstatus en de compliance van de Cloud-omgeving, controleer voortdurend informatiebronnen in de Cloud en help ze te beschermen, en ontvang aanbevelingen voor de beste procedures.

Workshops en trainingen Microsoft 365

Microsoft 365 is meer dan alleen de bekende Microsoft apps als Word, Excel en Powerpoint! Daarom geven wij regelmatig (incompany) workshops en trainingen voor medewerkers, complete teams en management. Hiermee haalt u alles uit de digitale mogelijkheden van Microsoft 365 en uw online werkplek.

Basis trainingen

  • Leer hoe u de Microsoft 365 apps als Teams, Outlook, OneDrive en Sharepoint effectief kunt inzetten voor een optimale samenwerking binnen uw organisatie.
  • Meer werk verzetten met uw team. Leer hoe u verbinding kunt maken en samen kunt werken met uw team, waar u ook bent. Verbeter de productiviteit en resultaten.
  • Leer hoe u op afstand kunt werken met Microsoft 365 en hoe u het beste kunt communiceren of vergaderen met behulp van Teams.

Geavanceerde trainingen

  • Maak terugkerende taken eenvoudig en automatiseer dagelijkse bedrijfsprocessen met Power Automate.
  • Werk met de apps die u al hebt. Toegang tot al u hulpprogramma’s op één plek met app-integraties van derden in Microsoft Teams.
  • Hoe vermindert u handmatig papierwerk? Digitaliseer veel gebruikte papieren met Microsoft Forms
  • Maak enquêtes, peilingen en vragenlijsten om gegevens en inzichten te verzamelen voor medewerkers en klanten
Staat uw gewenste training er niet bij? We maken trainingen op maat specifiek gericht op uw organisatie. Neem contact met ons op voor een eerste kennismakingsgesprek.

Consultancy

Microsoft 365 is een abonnementsdienst die moet worden geïmplementeerd binnen uw bedrijf of organisatie. Nadat wij de complete inrichting en migratie verzorgd hebben gaan we nog een stap verder. Door middel van bovenstaande trainingen leren wij uw organisatie en medewerkers een goede start te maken in het gebruik van alle applicaties en middelen. Daarna blijven we met u in contact om uw cloudomgeving op en top te laten functioneren, nieuwe medewerkers wegwijs te maken in uw cloudomgeving en nieuwe functionaliteiten en beveiligingstechnieken met u te bespreken. Met een Cloudconsultant van Van Laarhoven ICT verbetert u continu al uw bedrijfsprocessen en blijft uw beveiliging op topniveau.
Microsoft 365 zorgt ervoor dat er gewerkt kan worden in een veilige online werkomgeving dankzij de nieuwste beveiligingsmethoden en extra bescherming zoals multifactor authenticatie. Overal en altijd veilig bestanden delen, waar u of uw medewerkers ook zijn. Wie krijgt toegang tot welke documenten? Wie kan er in werken en wie kan ze alleen inzien? Wij stellen het graag voor u in tijdens de migratie en configuratie naar de Microsoft 365 Cloudomgeving. Daarnaast richten we Microsoft Teams op een goede manier in. Via Teams kunt u online bestanden delen, chatten, (video-vergaderen en bellen. Kortom: uw gehele organisatie kan altijd en overal optimaal samenwerken. Zowel intern als extern. Met onze implementatie en begeleiding weet u zeker dat uw complete digitale werkplek veilig is ingericht inclusief met alle functionaliteiten die uw bedrijf nodig heeft.
- Ron van Woensel, Team Cloud -

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Weten wat Microsoft 365 voor uitgebreide mogelijkheden heeft voor uw organisatie? We komen graag bij u langs voor een demonstratie.