SharePoint

Eenvoudig bestanden opslaan
en delen in de Cloud
Werk en deel, waar u ook bent, samen aan bestanden
binnen en buiten uw organisatie
Proactieve kennisoverdracht op één centrale plek
SharePoint biedt u een nieuw, modern platform voor gedeelde toegang, interactie en samenwerking. Overal en altijd snel, betrouwbaar en veilig samenwerken. SharePoint is voor elk projectteam, elke afdeling en elke divisie dé ideale samenwerkingstool. Deel bestanden, gegevens, nieuws en bronnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc's, Macs en mobiele apparaten. Met SharePoint kunt u altijd en overal bij al uw bestanden. SharePoint helpt uw organisatie productief te zijn, kennis te delen en om informatie snel op te kunnen zoeken. Medewerkers kunnen overal ter wereld bij hun bestanden. Nuttige informatie wordt verzameld en gedeeld op één plaats die door iedereen geraadpleegd kan worden. SharePoint is een handige tool voor kennisoverdracht binnen uw organisatie.

De eigenschappen van SharePoint

  • Volledige integratie met Microsoft Office Word, Excel en Outlook
  • Documenten worden goed gearchiveerd, geen rommelige bestandsmappen op het netwerk
  • Versiebeheer
  • Bestanden zijn overal ter wereld te raadplegen
  • Veilige omgeving in de cloud
  • Makkelijk en effectief zoeken in SharePoint, Onedrive en E-mail bijlages…
  • Ideaal voor kleine en grote bedrijven


Werk aan een bestand, sla het rechtstreeks op in SharePoint, en de wijzigingen die je aanbrengt worden direct bijgewerkt. Dankzij de volledige integratie met Office apps kunt u op het ene apparaat beginnen met het samenwerken aan een bestand en dit op een ander apparaat afmaken. Bovendien kunt u kiezen uit een verscheidenheid aan functies om aantekeningen te maken, tekst te markeren en opmerkingen toe te voegen. Pas uw SharePoint site aan om het werk van uw team te stroomlijnen. Werk probleemloos en veilig samen met teamleden binnen en buiten de organisatie op pc’s, Macs en alle mobiele apparaten.
- Ron van Woensel, Team Cloud -

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Wilt u meer weten over Microsoft SharePoint en de implementatiemogelijkheden? Neem dan via onderstaande button contact met ons. Wij bellen u terug!