Digitaal samenwerken

Het nieuwe werken: altijd en overal, met iedereen

Bij “het nieuwe werken" ligt de nadruk steeds vaker op innovatieve manieren van samenwerken en het altijd en vanuit elke locatie kunnen werken.

 

 

Van bestanden delen
tot videobellen

Werkt jullie bedrijf al flexibel én digitaal? Wat houdt dit nou eigenlijk in? Dan komen we al snel uit bij begrippen als: ‘thuiswerken‘, ‘effectief vergaderen‘ en ‘modern vergaderen‘. De huidige en toekomstige manier van samenwerken gebeurt steeds meer online. Digitaal informatie delen is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het dagelijks bedrijfsleven. Samenwerken in dat ene Excelbestand, bestanden delen via Sharepoint of een videoconferentie via Teams op het grote presentatiescherm. Met de huidige technieken kan het allemaal! Makkelijk, snel en vooral veilig. Van Laarhoven ICT heeft ruime ervaring met diverse platvormen zoals: Microsoft 365 en Google G-Suite. We helpen u graag met het implementeren van de juiste programma's om effectief digitaal samen te kunnen werken.

Digitaal werken vanuit huis

In sommige bedrijven behoort het al even tot de standaard, in andere bedrijven is het werken vanuit huis een nieuwe of wellicht toekomstige mogelijkheid. Thuiswerken brengt vele voordelen met zich mee. Kortere reistijden, lagere reiskosten en op kantoor zijn minder werkplekken en vergaderruimtes nodig. Maar dit mag natuurlijk geen afbreuk doen aan de effectiviteit en kwaliteit van het geleverde werk. Met de juiste producten en diensten voltooien medewerkers veilig hun werkzaamheden tijdens het thuiswerken net zoals op kantoor.

Bij het eerste adviesgesprek brengen we graag al de processen binnen het bedrijf in kaart zodat we een beeld hebben waar de behoefte is en welke oplossingen het beste bij uw organisatie passen. Hoe wilt u samenwerken, welke tools wilt u inzetten en waar loopt u op dit moment tegenaan? Dit zijn slechts enkele vragen waar we vooraf samen met u antwoord op geven. De implementatie en migratie organiseren we zo dat u er bijna geen hinder van ondervindt. Na de implementatie zijn we nog niet klaar. We adviseren u met regelmaat, geven tips en organiseren trainingen aan het personeel. Zodoende haalt u alles uit de digitale mogelijkheden en werkt jullie gehele bedrijf zo effectief mogelijk samen.
- Jos van der Sanden, Team Cloud -

De ideale thuiswerkplek

Wilt u uw medewerkers ook efficiënt en veilig vanuit huis laten werken? Wij creëren de ideale thuiswerkplek met:

Zakelijke device

Een zakelijke laptop, desktop of andere mobile device met de juiste software, beveiliging en updates;

Beveiligde wifi verbinding

Een beveiligde wifi-verbinding met de juiste firmware versie;

Veilig inloggen

Een veilige inlogmethode met 2 factor authentication voor de toegang tot het bedrijfsnetwerk via VPN verbinding en firewall;

wachtwoordmanager

Een wachtwoordmanager zodat u zeker weet dat alle wachtwoorden volledig beschermd zijn tegen datalekken;

Zakelijke VoIP telefonie

Zakelijke VoIP telefonie zodat medewerkers telefoongesprekken vanuit huis kunnen voeren. Medewerkers bellen met het zakelijk telefoonnummer van de zaak en kunnen binnenkomende telefoongesprekken opnemen en doorverbinden naar de juiste medewerker;

videobellen

De mogelijkheid om te kunnen videobellen vanuit huis via Microsoft Teams. Ideaal voor teammeetings en conference calls;

Digitale mogelijkheden
om samen te werken

Welke mogelijkheden er zijn om samen te werken hangt van uw processen en organisatie af. Van Laarhoven ICT heeft verschillende producten en diensten die u kunt inzetten voor de juiste oplossingen binnen en buiten uw organisatie.
sharepoint
teams
planner
onedrive

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Hulp nodig?
We komen graag bij u langs voor een demonstratie.