Internet en telecom
 

De beste zakelijke internetlijnen en
(mobiele) telefonie voor uw bedrijf

Van Laarhoven ICT is geruime tijd actief op het gebied van internet en telefonie. Door de nauwe samenwerking met verschillende vooraanstaande partners en providers zijn wij in staat om de internetverbindingen en (mobiele) telefonie van bedrijven te beheren, te optimaliseren en daarvan ook de kosten te beheersen. U vindt in ons een partner waarbij u één aanspreekpunt heeft voor alle ICT en telecomvraagstukken.Slimmer en effectiever
werken met uw Internet en Telecom!

Bespaar op uw kosten voor internet en telefonie zonder in te leveren op kwaliteit. Wij gaan graag een persoonlijke samenwerking met u aan. Geef uw wensen aan en wij stellen een telecompakket samen dat naadloos op uw bedrijf aansluit. Eerst maken we een analyse van uw internet en belgedrag en bepalen de huidige kosten binnen uw bedrijf. Vervolgens adviseren wij u over het best passende (mobiele) zakelijke abonnement voor uw bedrijf.

Totaalpakket voor zakelijk internet
en telefonie

Voor bedrijven en organisaties hebben wij een totaalpakket samengesteld dat interessant is voor zowel grote bedrijven of kleine ondernemers. Wij bieden internet, een LAN netwerk en vaste/mobiele telefonie met groeimogelijkheden aan. Dit pakket passen we geheel aan op uw organisatie en wensen. Alle diensten zijn altijd maandelijks aanpasbaar en opzegbaar. Een totaalpakket voor bedrijven waar betrouwbaarheid en gemak centraal staan.

Het totaalpakket bestaat o.a. uit:

  • Supersnel en betrouwbaar internet
  • Vastbellen (VoIP Telefonie)
  • Mobiele zakelijke abonnementen
  • Professioneel Netwerk voor de zaak
HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking. Een kop koffie kan altijd!