Zakelijke internetverbindingen

Een goede infrastructuur is onmisbaar
voor organisaties

Altijd en overal een stabiele verbinding? Dat is wat bedrijven willen. Mailen, surfen, internetbellen, videoconferenties of grote bestanden verzenden. Dat kan met de zakelijke internetverbindingen van Van Laarhoven ICT.

 

Veilig en stabiel
zakelijk internet
Met een goede basis bent u als bedrijf in staat optimaal te blijven draaien ongeacht de belasting van uw internetverbinding. Doordat er steeds meer via de Cloud gewerkt wordt, is een stabiele verbinding steeds belangrijker. Medewerkers moeten maximaal en zonder zorgen kunnen werken en altijd online kunnen zijn. Of dit nu thuis, onderweg of op kantoor is, wij bieden u de best passende professionele en vooral stabiele internetverbinding. Of het nu om glasvezel, xDSL, kabel, 4G, 5G of analoog/ISDN verbindingen gaat voor uw internet en telefonie. We adviseren u graag. En natuurlijk zorgen we ervoor dat alles top werkt en blijft werken.
Met zakelijk internet heeft u als bedrijf hogere garanties voor een altijd werkende internetverbinding. VoIP bellen, werken in de Cloud, videoconferenties, camerabeveiliging etc. Alles gaat tegenwoordig via het internet. U wilt er daarom zeker van zijn dat alles blijft werken. Met onze 24/7 monitoring beheren wij proactief uw online connectiviteit. Problemen en storingen worden in veel gevallen al vooraf voorkomen zonder dat u het heeft gemerkt. Heeft u dan toch een onverwachte internet- of telefoonstoring? Geen paniek! Met onze back-up oplossing blijft uw bedrijf en kunt u ongestoord online doorwerken via een betrouwbare extra (4G)verbinding.
- Stefan, Team Internet en Telecom -

Complete Dienstverlening

Kiest u voor een zakelijke internetaansluiting van Van Laarhoven ICT, dan zorgen wij voor de complete aansluiting, installatie en nazorg. Doordat wij met meerdere partners werken geven wij u altijd onafhankelijk advies met keuzes uit meerdere providers. Bij de installatie gaan we zelfs een stapje verder. We zorgen voor de installatie en beheer van uw routers, VPN netwerk en firewall voor een optimale beveiliging van uw verbinding. Heeft u hulp nodig of zijn er toch onverhoopt storingen? Dan staan wij met onze uitstekende SLA’s direct voor u klaar. En nog een voordeel: u hoeft niet zelf te bellen met een serviceprovider. Dat regelen wij!

Blijf altijd en overal online verbonden

4G back-up

Niks vervelender voor uw bedrijf dan een onverwachte internet- of telefoonstoring. Met onze fallover routers hebben we een back-up oplossing waarmee u altijd bereikbaar blijft. Deze routers schakelen automatisch over op een alternatieve (4G)verbinding als de hoofdverbinding uitvalt. Hierdoor is uw gehele organisatie altijd bereikbaar.

Mobiele data abonnementen

Medewerkers moeten altijd online kunnen zijn. Onderweg, thuis of op de zaak? Met onze mobiele data abonnementen kan iedereen altijd en overal veilig e-mailen, surfen en bestanden bekijken en bewerken op een tablet of een laptop.

Managed Wifi

Met de Van Laarhoven ICT managed Wifi oplossingen worden er compleet verzorgde zakelijke WIFI-verbindingen geleverd. Specifiek op uw wensen, eisen en randvoorwaarden. 

Nooit geen internetstoringen meer!

Bescherm uw organisatie tegen internetstoringen
met onze 4G back-up oplossing. 

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

We denken graag met u mee over welke internetverbinding het best bij uw bedrijf past. Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking. Een kop koffie kan altijd!