Firewall

Een netwerkbeveiliging van wereldklasse
Een Firewall geeft de beste beveiliging
voor iedere organisatie, ongeachte de grootte.
 • Voorkom dat gevaarlijk verkeer uw netwerk binnenkomt

 • Complete beveiliging van het totale bedrijfsnetwerk

 • Filtering van schadelijke en ongewenste inhoud

 • Het eerste verdedigingspunt binnen het bedrijfsnetwerk

Til uw netwerkbeveiliging naar een hoger niveau! Stop ongewenste indringers.
 Benieuwd naar onze oplossingen? Laten we kennismaken!

Wat is een Firewall?
Een Firewall is nodig voor de beveiliging van ieder netwerk! Een Firewall beschermt uw complete netwerk tegen indringers van mogelijke gevaarlijke aanvallen. Het filtert schadelijke- of potentieel ongewenste inhoud. Een Firewall is het eerste verdedigingspunt binnen het bedrijfsnetwerk en is de bescherming tussen uw device en andere computers waarmee u in verbinding staat. Een Firewall is als het ware een beschermingsmuur om lokale devices of de server.

Alle devices binnen de organisatie zijn zichtbaar voor de buitenwereld, want anders zou er geen enkele website geladen kunnen worden. De computer is zichtbaar door een poort. Zonder Firewall laat u de poort open staan voor indringers. Hiermee bestaat een grote kans dat uw computers worden aangevallen. Dit is in de vorm van bijvoorbeeld virussen, pop-up berichten of wormen die in het geheugen worden geladen. Ook kan spyware en malware in de browser verstopt worden. Veel redenen dus om te kiezen voor een professionele Firewall.
Het grootste voordeel van een firewall is een complete verbeterde beveiliging voor het totale bedrijfsnetwerk. Door een firewall te gebruiken, beschermt u uw computers of netwerk tegen schadelijk binnenkomend verkeer. Een goed geconfigureerde firewall biedt een aantal security voordelen en kan helpen om uw systeem te beschermen tegen indringers. Al onze firewalls zijn managed. Dat betekent dat we uw firewall beheren, monitoren en bewaken zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de veiligheid en de continuïteit van uw bedrijfsvoering.
- Ron van Woensel, gecertificeerd Firewall expert -

Managed Firewall

Een Managed Firewall dienst is meer dan alleen het installeren van een Firewall. Met een Managed Firewall oplossing van Van Laarhoven ICT nemen wij alle beheertaken over. Ook monitoren wij continu bedreigingen en gaan wij de strijd aan tegen cyberaanvallen om zo uw belangrijke bedrijfsdata te beschermen. Zo bent u verzekerd van een optimaal functionerende Firewall in een netwerk die 24/7 bewaakt wordt door onze gecertificeerde security specialisten.

U kunt onze Firewalls als hardware afnemen met een maandelijks supportcontract en ondersteuning, maar ook is ook mogelijk om onze Firewalls als dienst af te nemen. Bij deze zogeheten Firewall-as-a-service heeft u voor een vast bedrag per maand de beschikking over een volledige beheerde Firewall-oplossing en hoeft u niet te investeren in hardware.

 

Voordelen van een Managed firewall

 • Verbeterde beveiliging
 • 24/7 support door onze security specialisten
 • Persoonlijke aanpak en geoptimaliseerde firewall configuratie
 • Verbetering van bedrijfscontinuïteit
 • Veranderingen, configuratie, back-up & updates inbegrepen
 • Geen onverwachte kosten
 • Persoonlijke aanpak en geoptimaliseerde firewall configuratie

Wilt u meer weten?

Het hebben van een Firewall is niet voldoende om u veilig te wanen. Het is slechts een eerste stap. In ons complete securityplan “Het best beveiligde bedrijfsnetwerk” hebben we overzichtelijk weergegeven wat de beste beveiligingstools zijn om u zoveel mogelijk in te dekken in dataverlies of imagoschade.

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Wilt u meer weten? Bel ons of laat een bericht achter.
Ons team staat klaar om u te helpen.