Dit zijn wij

Van Laarhoven ICT is een full service IT bedrijf. We zijn er voor het beheren van uw systemen, netwerkbeheer, ondersteuning en advies. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het beveiligen van uw vertrouwelijke bedrijfsdata, Cloud Computing en zakelijke telefonie oplossingen, waaronder VoIP en mobiele telefonie.

Dit doen we vol passie al ruim 15 jaar in de meest uiteenlopende branches. In deze jaren zijn we uitgegroeid tot een volwassen ICT bedrijf met 10 gedreven en ervaren medewerkers met een eigen Servicedesk. Veiligheid staat bij ons hoog op de prioriteitenlijst. Cybercriminaliteit wordt een steeds groter probleem. Vandaar dat we onze klanten voorzien van goed advies met ons plan: “Het best beveiligde bedrijfsnetwerk”

We willen een bijdrage leveren aan het succes van onze klanten door het leveren van professionele, klantspecifieke oplossingen welke aansluit bij uw bedrijfsvisie. We hechten grote waarde aan het opbouwen van een duurzame relatie met onze klanten. Om dit te bereiken staat de klant bij ons uiteraard centraal.