ICT consultancy en advies

Wij denken met u mee en geven advies op maat
Als gecertificeerd ICT-partner adviseren we onze klanten in zowel complexe IT-vraagstukken als standaard functionele oplossingen. Van (online)werkplek tot datacenter infrastructuur, cloudsystemen en beheer.
Haal het maximale uit uw ICT
Het doel van onze ICT consultancydiensten is ervoor te zorgen dat onze klanten het maximale uit hun ICT halen. Wij doen dit door uitgebreid advies te geven hoe ICT het beste kan bijdragen aan de bedrijfsdoelstellingen. ICT moet zo flexibel zijn dat het zich kan aanpassen aan iedere organisatieverandering.

Waar de behoeften voor uw IT-omgeving ook liggen, met de IT consultancy van Van Laarhoven krijgt u deskundig advies op maat. Stap voor stap adviseren we u met het ontwerpen, bouwen en configureren van een nieuwe IT-infrastructuur. Onze deskundige IT consultants helpen u graag met diverse vraagstukken over dataopslag, beveiliging en een stabiel en veilig netwerk.

Op zoek naar een expert in IT consultancy?

Consultancy kunt u bij ons in verschillende vormen afnemen en kan daarom variëren van een korte analyse tot een compleet adviesrapport of een volledige begeleiding naar een nieuwe IT-omgeving. Wij bieden ICT consultancy en advies op de volgende gebieden:

• ICT netwerkscan
• Opstellen van een ICT-verhuisplan
• Optimaliseren van ICT-bedrijfsprocessen
• Standaardisatie en beveiliging van infrastructuren
• Keuze voor een softwarepakket bij specifieke wensen
• Inrichten van servers en netwerkomgevingen
• Opleiden en van medewerkers
Trainingen en workshops

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Wilt u advies om uw IT infrastructuur te verbeteren of te vernieuwen? Neem dan contact op met onze consultants. We denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvende offerte op.