Werkplekbeheer

Een krachtige werkplekmanager
voor iedere organisatie
Stel alle applicaties vanuit de Cloud direct
beschikbaar voor al uw devices
Beheer uw eigen
werkplekken?
Werkplekbeheer, ook wel apparaatbeheer genoemd, maakt het mogelijk om de digitale werkplek van medewerkers op afstand te beheren en beveiligen, dat geldt voor desktops, laptops, tablets en telefoons. Zo beheert u alle werkplekken van medewerkers die werken vanuit huis en onderweg. Met de Van Laarhoven ICT werkplekmanager heeft u ons een beheerportal in handen om makkelijk zelf tot een gepersonaliseerde digitale werkomgeving op te zetten. Altijd, overal en op elk apparaat. De werkplekmanager geeft u als ICT-medewerker of manager de mogelijkheid om vanuit één omgeving op alle apparaten dezelfde programma’s en apps te laten installeren. Over de beveiliging van uw netwerk hoeft u zich geen zorgen te maken. Die beheren wij voor u. 24/7 en het hele jaar door.

Handige werkplekmanagement tools

Mobile Device
Management

Met een Mobile Device Management tool beheert u op een veilige wijze alle mobiele apparaten die binnen een organisatie in omloop zijn zoals: laptops, tablets en smartphones.

 

 

Centraal beheer
e-mailhandtekeningen

Wilt u binnen uw bedrijf uniformiteit voor het gebruik van e-mailhandtekeningen en disclaimers voor alle uitgaande mails? Wij hebben de oplossing! Met onze beheermodule ontwerpt u professionele e-mailhandtekeningen die centraal worden beheerd en automatisch worden toegevoegd.

Werkplekbeheer volledig uitbesteden?

Wilt u meer focus op uw core-business? Besteed dan het beheer van uw werkplekken uit. Wij zorgen dat al uw werkplekken altijd en overal optimaal werken.

Zo houden wij alles up-to-date, veilig en is er een servicepunt met lange openingstijden voor alle ICT vraagstukken of problemen. Op deze manier kunt u 24/7 veilig, efficiënt en zorgeloos werken.

 

 

De werkplekmanager biedt oneindig veel mogelijkheden om apparaten zonder server toch te kunnen beheren en voorzien van gepersonaliseerde configuraties. De werkplekmanager werkt vanuit het web en op elk platform zoals een PC, tablet, mobiele telefoon, iPad of Chromebook. Onze werkplekmanager biedt de mogelijkheden om applicaties vanuit de cloud beschikbaar te stellen voor al uw apparaten. Bij vragen staan wij van de supportdesk klaar voor hulp op afstand. Nieuwe werkplekken nodig? Dat is zo geregeld.
- Ron van Woensel, Team Cloud -

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Benieuwd wat de werkplekmanager voor uw organisatie kan betekenen? We geven graag een demonstratie.