Touchscreen schermen

Ga voor een interactieve presentatie
voor uw meetings

Gebruik geavanceerde whiteboard functies zoals de digitale notitieblaadjes of voeg een extra dimensie toe aan uw vergaderingen met video conferencing.

 

  • Deel documenten vanuit meerdere apparaten

  • Energiezuining en duurzaam

  • Een natuurlijke schrijfervaring

  • Eersteklas JBL speakers

  • Integratie met Microsoft Teams meetings

 

 

 

Organiseer een krachtige Microsoft Teams meeting

Breng vergaderingen tot leven met de CTOUCH (presentatie)schermen. De geavanceerde oplossingen van CTOUCH veranderen elke ruimte in een interactieve omgeving.

De combinatie design, techniek en beleving maakt een vergadering of presentatie niet alleen interactiever, maar ook boeiender en aangenamer. Combineer de kracht van interactieve touchscreens met een Microsoft Teams Room. Bereid de vergadering voor in Microsoft Office 365. Start je interactieve sessie met een snelle en veilige authenticatie direct via het scherm. Werk samen aan documenten en deel uw notities direct met alle aanwezigen via Microsoft Teams.

Werk delen vanuit meerdere apparaten

Vertel uw deelnemers dat ze hun eigen apparaat meenemen naar de vergadering om zo hun werk op het grote presentatiescherm te delen via EShare. Het werkt probleemloos met Android, Windowsn en Mac apparaten.

Iedereen kan er mee werken! Met één druk op de knop heeft u toegang tot alle opties op het scherm. U kunt gewoon uw eigen device (Android, Linux of Windows) gebruiken. Ontdek de vrijheid van het verbinden van meerdere apparaten tegelijkertijd, met volledige touch-capaciteit. Adaptieve schermhelderheid verzekert u van een kraakhelder, vlijmscherp beeld.

- Christian van Laarhoven, CTOUCH specialist -

CTOUCH RIVA

De CTOUCH Riva is een super gebruikersvriendelijk touchscreen dat de kracht van ‘touch’ in elke werkomgeving brengt. Deel documenten op het grote scherm of schrijf de slimste ideeën op het interactieve whiteboard. Laat uw vergaderingen en presentaties tot leven komen. Alle CTOUCH schermen worden geleverd met een A/A+ energielabel en een materialenpaspoort. De CTOUCH Riva voldoet ook aan de ISO 9001 & 14001-normen. En dat is nog niet alles. Met de optionele infrarood Human Presence Detection module schakelt de CTOUCH Riva automatisch aan en uit als u de ruimte binnenkomt of verlaat. Om uw Riva-display te beveiligen kunt u het scherm opstarten of ontgrendelen met uw persoonlijke NFC-reader kaart of vingerafdruk. Of gebruik ze gewoon allebei voor maximale veiligheid.

Een natuurlijke schrijfervaring

Maak aantekeningen, schrijf en teken zoals nooit tevoren met de TrueBeam Touch-technologie. Gebruik je vinger of pen. Het schrijven op het bord voelt natuurlijk en vloeiend aan. Met de palm van je hand kun je makkelijk wissen zonder van tool te wisselen.

Het CTOUCH-besturingssysteem van de Riva is gebaseerd op Android 8. Vergrendel of verberg bepaalde settings of schakel Android zelfs helemaal uit. Dankzij de vooraf geïnstalleerde apps kunt u meteen aan de slag. Bovendien kunt u zelf nog meer apps toevoegen via de CTOUCH app-store. 

Geweldig geluid

Blaas uw publiek omver met de geïntegreerde 80 W JBL® -luidsprekers. Het krachtige Live-stage (virtuele) Surround Sound bereikt gemakkelijk de mensen achterin de ruimte.
De CTOUCH Riva is verkrijgbaar in de beeldschermformaten 55", 65", 75" en 86". Vanaf € 1.580,00 ex btw, installatie en transportkosten heeft u al een 55" touchscreen voor uw presentatie- of vergaderruimte.

De CTOUCH schermen zijn leverbaar met diverse opties

Dynamische pen

De dynamische pen simuleert een natuurlijk handschrift en stelt u in staat zo snel mogelijk te schrijven.

Mobiele lift

De presentatieschermen kunt u overal plaatsen en ook de gewenste hoogte is eenvoudig in te stellen.

Wandlift

De perfecte oplossing voor wandmontage. Eenvoudig te installeren en te bedienen. Geschikt voor alle CTOUCH-touchscreens.

PC Modules

Voor optimale grafische- en computerprestaties. We bieden Intel i5 - i7-modules met extra SDRAM- en SSD-schijfruimte.

Brix Module

Klaar om in Microsoft Teams vergaderingen te duiken? Of wellicht wilt u Zoom in de vergaderruimte brengen en deze verbinden met een touchscreen? De Riva biedt het platform om dit mogelijk te maken.

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Bied uw medewerkers of klanten een moderne, interactieve presentatiescherm aan met de hoogstaande technologie van CTOUCH. Bel ons of laat een bericht achter voor een gratis demo.