Managed WiFi

Sterke draadloze verbinding in
elke kantoor- of bedrijfsruimte
Met onze Managed WiFi oplossing nemen wij al
uw zorgen in een complete beheerde dienstverlening uit handen.
Stabiel, veilig en snel netwerk voor iedere bedrijfsruimte
Ieder bedrijf heeft dezelfde behoefte: een stabiel, veilig en snel WiFi-netwerk zonder zorgen. Dat is waarom wij alleen met de beste wireless producten werken. Deze hardware op locatie bestaat uit een combinatie van een Managed Switch en één of meerdere Managed access points. Doordat wij continu uw WiFi-netwerk monitoren en beheren (managen) bent u zeker van een veilig en stabiel netwerk. Wireless netwerken kunnen daarnaast eenvoudig en flexibel worden uitgebreid met extra access points voor extra capaciteit. Met een aparte, sterk beveiligde, gastentoegang tot het internet zorgen wij ervoor dat de kwaliteit en beveiliging van het bedrijfsnetwerk optimaal is.

Via onze online beheertool kunnen wij op afstand alle access points van onze klanten configureren en doormeten. Op afstand houden wij continu de access points (Managed WiFi) in de gaten. Mocht er zich dan toch nog een dreiging of storing aandienen dan hebben wij die vaak al opgelost voordat u het hebt gemerkt. Daarnaast voorzien wij de apparaten van de laatste (firmware)updates. Daarmee is en blijft het WiFi-netwerk gegarandeerd stabiel en veilig. Zowel van binnenuit als van buitenaf.

 

 

- Jos van de Sande, Team monitoring -

Van inventarisatie tot pro actief beheer

Een draadloos netwerk valt of staat met het goed plaatsen van de access points in een gebouw. Met onze specialistische software en meetapparatuur bepalen wij vooraf nauwkeurig waar de access points moeten worden geplaatst. Daarnaast brengen we ook in kaart of er stoorzenders aanwezig zijn. Op basis van deze inventarisatie adviseren wij over het aantal benodigde access points dat nodig is om overal, waar dat nodig is, goede WiFi-ontvangst te creëren. Dit garandeert een optimale dekking die aan de gestelde eisen van het netwerk voldoet.

Nadat de acces points geplaatst zijn en deze up and running zijn zullen wij deze actief voor u beheren. Zelfs voor de meest veeleisende locaties, met een groot aantal gelijktijdige gebruikers, bieden wij een passende oplossing. U heeft er zelf geen omkijken meer naar, want de Wifi omgeving wordt volledig op afstand pro actief beheerd en onderhouden.

Voordelen

Met die wildgroei aan mobiele devices en draadloze verbindingen is een Managed WiFi netwerk de oplossing voor een stabiel en veilig netwerk. We zetten de voordelen van Managed WiFi voor u op een rij:

  • Zeer betrouwbaar en veilig;
  • 24/7 monitoring en support;
  • Flexibel en schaalbaar
  • Veilig thuiswerken met een veilige VPN verbinding;
  • Goed beveiligd en gescheiden gastennetwerk;
  • Eigen professionele landingspagina via eigen login mogelijk;
  • Ook voor tijdelijke (outdoor) evenementen in te richten.

 

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.

Wilt u meer weten?
Bel ons of laat een bericht achter. Ons team staat klaar om u te helpen.