Security

Hoe veilig is uw data?
Voorkom datalekken, wapen u tegen cyberaanvallen en zorg voor awareness bij uw personeel.

Til uw databeveiliging naar een hoger niveau! Voorkom dataverlies of erger.
 Benieuwd naar onze oplossingen? Laten we kennismaken!

Continuïteit door optimale databeveiliging

De beveiliging van bedrijfsdata wordt steeds belangrijker en steeds complexer. Bedrijven zijn door de digitalisering van bedrijfsprocessen kwetsbaar voor cybercrime. Hackers proberen via steeds nieuwere technieken vertrouwelijke bedrijfsdata buit te maken. Maar ze komen ook nog steeds binnen via systemen zoals (wifi)netwerkapparatuur die niet up-to-date zijn. Voor bedrijven is het verliezen of lekken van data door onvoldoende beveiliging een groot probleem. Ook voor uw klanten en uw imago kan het grote gevolgen hebben. Onze producten en diensten hebben daarom volledige focus op security zodat de continuïteit voor uw bedrijf zoveel mogelijk gewaarborgd blijft.

Het Best beveiligde
bedrijfsnetwerk

Van Laarhoven ICT heeft een plan ontwikkeld om al uw essentiële bedrijfsdata optimaal te beschermen.
Het plan hebben we “het best beveiligde bedrijfsnetwerk” genoemd. Hiermee is uw bedrijf op de
best mogelijke manier beschermd tegen hackaanvallen en dataverlies.

Het plan bestaat uit een goed doordacht stappenplan om cybercrime tot een minimum te beperken:

Advanced Threat Protection (ATP)

Microsoft Office 365 Advanced Threat Protection (ATP) is, en de naam zegt het eigenlijk al, een geavanceerde uitbreiding op uw Microsoft 365 abonnement die uw omgeving beschermt tegen bedreigingen. Office 365 ATP beveiligt uw e-mail, bestanden en Office 365-toepassingen.

Managed UTM Firewall

Een UTM firewall houdt in dat er veel beveiligingsfuncties tegelijkertijd uitgevoerd kunnen worden om uw bedrijfsnetwerk optimaal te beschermen tegen schadelijke bestanden en bedreigingen van buitenaf. Denk hierbij aan anti-virus, anti-spyware, anti-spam, content filtering, preventie en detectie. UTM firewalls worden voornamelijk ingezet in kantooromgevingen, scholen en overheidsinstellingen, waar een 100% veilig netwerk essentieel is.

Veiligheidspakket PRO (Managed)

Met onze veiligheidspakket PRO beschermen en monitoren wij 24/7 alle devices in uw bedrijf optimaal tegen virussen en bedreigingen. Naast een krachtige virusscanner verzorgen wij ook alle belangrijke updates en onderhoudstaken die nodig zijn om een device in topconditie te houden. Met onze managed anti virus veiligheidspakket Pro verwerken wij automatische programma-updates en updates van virusdefinities en houden wij controle of het device daadwerkelijk een volledige veiligheidscan heeft gehad. Zo niet. Dan nemen we contact met u op.

100% zekerheid met Online Back-up

Als bedrijf of organisatie begrijpt u dat dataverlies grote gevolgen kan hebben voor de bedrijfscontinuïteit. Daarom is een goede back-up essentieel binnen ons totale securityplan. Met onze managed online back-up oplossing hoeft niet meer na te denken of uw bestanden wel geback-upt zijn. Dat doen wij voor u! Proactief beheerd door Van Laarhoven ICT. Zo bent u er zeker van dat al uw data 100% veilig is. 

Ga voor veiligheid en gemak met een Wachtwoordmanager

Ook zo'n moeite met het onthouden van al die verschillende wachtwoorden? Misschien schrijft u ze op, klikt u op ‘Onthoud dit wachtwoord’ in de browser of gebruikt u simpelweg hetzelfde wachtwoord voor meerdere accounts. Ons advies: niet doen! Dit is niet alleen onveilig, maar ook omslachtig en niet efficiënt. Met een wachtwoordmanager beheert u al uw wachtwoorden een stuk overzichtelijker en efficiënter. Handig én vooral veilig voor heel de organisatie!

 

Veilig inloggen met authenticatie in 2 stappen
Om in te loggen in uw computersysteem is één gebruikersnaam met één wachtwoord tegenwoordig niet meer voldoende om de interne IT-omgeving goed af te schermen voor ongewenste indringers. Met 2 stappen authenticatie voegt u een extra beveiligingslaag toe aan uw account. Hiermee geeft u hackers geen kans om binnen te dringen.
Mobile Device Management
Met Mobile Device Management kunt u alle mobiele apparaten centraal (laten) installeren, beheren en beveiligen. Ongeacht het type mobiel apparaat, netwerk of provider. Met onze MDM oplossing voorkomt u een wildgroei op zakelijke mobiele apparaten. Met alle risico’s van dien voor de veiligheid van privacy of uw bedrijfsdata.
UPS noodstroomvoorziening

Een UPS is een back-up accu die u kunt gebruiken om uw belangrijke elektronica zoals: workstations, servers en internetmodems bij stroomuitval van netspanning te blijven voorzien. Het is een "fysieke" beveiliging tegen piekspanning én stroomuitval. Zo voorkomt u dataverlies. Valt de netspanning door bijvoorbeeld een stroomstoring uit, dan wordt dit onmiddellijk door de UPS noodstroomvoorziening gedetecteerd. De elektronica van de UPS schakelt om naar noodverbruik, waarbij de accu in de UPS overschakelt naar netspanning om de aangesloten apparatuur van energie te blijven voorzien. Voor servers kunnen we afsluitcommando's meegeven zodat deze netjes afsluiten voor behoud van hardware en data.

Camerabeveiliging
Een bewakingscamera is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als ondernemer bent u blootgesteld aan gevaren die u graag buitenshuis houdt. Denk aan inbraak in of vernieling aan uw bedrijfsgebouw. Een oplossing om een veiligere omgeving te creëren en uw eigendommen te bewaken, is het inzetten van professioneel cameratoezicht.

Security awareness trainingen

Het beveiligen van uw netwerk en devices gaat verder dan alleen de techniek. Personeel is namelijk de zwakste schakel in de beveiliging van uw bedrijfsdata. Het creëren van bewustwording onder uw medewerkers is van groot belang. Organiseer daarom met regelmaat security awareness-trainingen. Gedrag verandert u niet in één keer. Het is een geleidelijk proces van bewustmaken, activeren, opfrissen en meten.

We helpen u graag met deze security awareness trainingen.

Phishing simulatie: herkennen medewerkers een phishingaanval?

Test of uw organisatie en medewerkers klaar zijn voor een Phishing aanval en ontvang een plan van aanpak met aanbevelingen voor verdere verbetering. Wij benaderen de aanval zoals een hacker dat ook zou doen. We voeren realistische aanvalsscenario’s uit in uw organisatie. Dit kan u helpen kwetsbare gebruikers te identificeren en te vinden voordat een echte aanval uw bedrijfscontinuiteit beïnvloedt. Uw beveiligingsmaatregelen blijven actief en wij proberen die te doorbreken.

 

ICT-scan en security advies

Data security gaat vaak verder dan u denkt. Om antwoord te kunnen geven op al uw vragen is het goed eerst een volledig inzicht te krijgen in uw huidige ICT-omgeving. Met onze ICT-scan brengen we uw infrastructuur overzichtelijk in kaart. Is alle firmware volledig up-to-date? Hoe is de fysieke security geregeld? Zijn uw servers van buitenaf bereikbaar? Dit zijn slechts enkele vraagstukken die tijdens onze ICT-scan aan bod komen. Maar ook zullen onze beveiligingsexperts samen met u kijken hoe u risico’s zoveel mogelijk kunt beperken, kijken we samen naar haalbare oplossingen en stellen we een praktisch verbeterplan op.

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?