Werken bij Van Laarhoven ICT

Onze openstaande vacatures

Zie hieronder onze openstaande vacatures.

Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen. Wij staan je vragen graag te woord. Wil je solliciteren? Dan ontvangen wij graag je motivatiebrief en CV via de mail t.a.v. Dhr. C. Van Laarhoven.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel. 013 504 1888

 

 

Waarom kiezen voor Van Laarhoven ICT?

Bij Van Laarhoven ICT geloven we dat onze medewerkers de sleutel zijn tot ons succes. Daarom investeren we in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. We bieden een werkomgeving die stimulerend en uitdagend is, met volop mogelijkheden om te leren en te groeien. Onze cultuur is er een van samenwerking, open communicatie en innovatie, waarin iedereen de kans krijgt om bij te dragen aan de toekomst van het bedrijf.

Wat kun je verwachten?

Als je bij Van Laarhoven ICT komt werken, kun je rekenen op:
 • Een uitdagende en afwisselende baan:
  Of je nu aan de slag gaat als allround IT-beheerder of als servicedesk medewerker, geen dag is hetzelfde. Je werkt aan diverse projecten en helpt onze klanten met uiteenlopende IT-vraagstukken.
 • Een hecht en ondersteunend team:
  Samenwerken is de kern van ons succes. Ons team bestaat uit gedreven professionals die elkaar ondersteunen en motiveren.
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling:
  We bieden diverse opleidings- en doorgroeimogelijkheden zodat je je carrière kunt vormgeven zoals jij dat wilt.
 • Een informele en collegiale werksfeer:
  We vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Van Laarhoven ICT. Daarom organiseren we regelmatig teamuitjes en sociale activiteiten.

Solliciteer nu!

Zie jij jezelf werken bij Van Laarhoven ICT? Wacht dan niet langer en solliciteer op een van onze vacatures. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten en te ontdekken hoe jij ons team kunt versterken.