Nieuws

11 augustus 2023

Even voorstellen... Onze nieuwe collega'sEven voorstellen... Onze nieuwe collega's

We hebben twee nieuwe collega’s in ons team, die we graag aan je voorstellen. Misschien ben je ze al tegengekomen of hebben ze wellicht jouw IT probleem al eens verholpen. Ten eerste Lynn Backx, en daarnaast Bram Verheijen. Zij zullen ons ICT-team gaan versterken.

Lynn Backx
Toen ik aan het zoeken was naar een nieuwe baan na omscholing, stuitte ik op van Laarhoven ICT. Ik was voornamelijk op zoek naar een baan met nieuwe uitdaging, maar ook sfeer. In mijn mail-contact met Christian viel de mij de huiselijke sfeer meteen in de smaak. Na een sollicitatiegesprek was ik verkocht, ik voelde mij gelijk “Prima thuis.”

Momenteel beman ik voornamelijk de ICT support-desk. Hier leer ik veel bij en krijg ik al een korte kennismaking met de klanten.

Recent ben ik ook mee naar projecten buiten de deur gegaan. Dit is een compleet nieuwe ervaring en spreekt mij ook erg aan. Zowel de ICT voor school en Active floor zijn dingen waar ik de afgelopen weken van heb kunnen proeven.

Ik heb een erg brede interesse en zou in de toekomst graag blijven doen wat ik nu voorgeschoteld krijg, ook wil ik meer in de internetbeveiliging gaan werken. De recente jaren komt het steeds meer aan het licht hoe belangrijk het is een juiste beveiliging te hebben. Ik zou hier graag mijn forte van maken.

Buiten werktijden ga ik graag langs bij vrienden en familie, of de stad in. Ik ga maandelijks met vrienden op een city-trip. Thuis houd ik mij vooral bezig met het lezen van een boek of kijken van series.

Bram 1500 vierkantBram Verheijen
ik ben bij Van Laarhoven terecht gekomen omdat ik via kennissen en in ons dorp te horen kreeg dat het een goed en leuk bedrijf was wat echt de extra stappen voor de klanten zette. Vervolgens ben ik op de site gaan kijken voor vacatures en heb ik gewoon een gok gewaagt en die pakte heel goed uit.

Mijn functie is allround IT’er, dus mijn takenpakket is heel breed, van de hele dag op kantoor zitten tot aan de ene na de andere klant bezoeken om problemen op locatie te verhelpen.

ik ben hier gaan werken omdat ik tijdens het sollicitatie gesprek al het gevoel had dat er niet perse werd gekeken naar wat een werknemer voor het bedrijf kan betekenen, maar ook hoe het bedrijf iets kan betekenen voor de medewerker. Ook zijn de collega’s heel open en vriendelijk en ook zeker bereid om te helpen. Dus kortom het is een veilige, open en hele prettige werksfeer en dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt.

In mijn vrije tijd rijd ik veel motor of zeil ik. Ik pak ook graag een terrasje of lekker uit eten. Kortom ik ben iemand die graag geniet van de mooie dingen in het leven.

Bram 1500 vierkant
Christian van Laarhoven
Over de auteur:
Christian van Laarhoven
Eigenaar Van Laarhoven ICT | Telecom | Websites
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?