Nieuws

11 augustus 2023

Even voorstellen... Onze nieuwe collega | 11 augustus 2023Even voorstellen... Onze nieuwe collega | 11 augustus 2023

We hebben een nieuwe collega in ons team, die we graag aan je voorstellen. Misschien ben je haar al tegengekomen of heeft ze wellicht jouw IT probleem al eens verholpen. Lynn Backx zal ons ICT-team gaan versterken.

Lynn Backx
Toen ik aan het zoeken was naar een nieuwe baan na omscholing, stuitte ik op van Laarhoven ICT. Ik was voornamelijk op zoek naar een baan met nieuwe uitdaging, maar ook sfeer. In mijn mail-contact met Christian viel de mij de huiselijke sfeer meteen in de smaak. Na een sollicitatiegesprek was ik verkocht, ik voelde mij gelijk “Prima thuis.”

Momenteel beman ik voornamelijk de ICT support-desk. Hier leer ik veel bij en krijg ik al een korte kennismaking met de klanten.

Recent ben ik ook mee naar projecten buiten de deur gegaan. Dit is een compleet nieuwe ervaring en spreekt mij ook erg aan. Zowel de ICT voor school en Active floor zijn dingen waar ik de afgelopen weken van heb kunnen proeven.

Ik heb een erg brede interesse en zou in de toekomst graag blijven doen wat ik nu voorgeschoteld krijg, ook wil ik meer in de internetbeveiliging gaan werken. De recente jaren komt het steeds meer aan het licht hoe belangrijk het is een juiste beveiliging te hebben. Ik zou hier graag mijn forte van maken.

Buiten werktijden ga ik graag langs bij vrienden en familie, of de stad in. Ik ga maandelijks met vrienden op een city-trip. Thuis houd ik mij vooral bezig met het lezen van een boek of kijken van series.

Bram 1500 vierkant
 
Christian van Laarhoven
Over de auteur:
Christian van Laarhoven
Eigenaar Van Laarhoven ICT | Telecom | Websites
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?