Nieuws

17 april 2020

Een vernieuwde werkplek met vertrouwde dienstverleningEen vernieuwde werkplek met vertrouwde dienstverlening

Door de toegenomen drukte hebben we de laatste maanden onze bovenverdieping flink verbouwd. Niet alleen het aantal werkplekken is daarmee toegenomen, maar ook is onze vergaderruimte onder handen genomen. De benedenverdieping is nog niet verbouwd, maar we zijn van plan om deze ook te gaan moderniseren. Beneden hangen nu meerdere tv-schermen om op de hoogte te blijven van onze klantsystemen. Zodoende hebben we een nog betere 24/7 monitoring in huis. Hierdoor kunnen we nog sneller inspelen op eventuele beveiligingsrisico's van zowel IT-systemen als websites.

 

Open karakter​ 

Van Laarhoven ICT | Telecom | Websites heeft een transparante werkwijze. Om die reden hebben we onze nieuwe werkplekken een open karakter meegegeven. Onze medewerkers zijn makkelijk benaderbaar in de gemeenschappelijke werkruimte. Door toepassing van mooie, natuurlijke materialen is er een moderne, prettige en industriële sfeer ontstaan. Een mooie bespreekruimte, waarin wij onze relaties kunnen ontvangen, maakt alles echt af inclusief groot presentatiescherm.

Wij zijn blij met het eindresultaat en vanuit onze nieuwe werkomgeving helpen wij onze klanten graag verder met onze dienstverlening voor zowel ICT, Telecom als Websites.

Kom gerust eens een kijkje nemen.

Team Van Laarhoven

Christian van Laarhoven
Over de auteur:
Christian van Laarhoven
Eigenaar Van Laarhoven ICT | Telecom | Websites
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?