Nieuws

02 september 2020

Van Laarhoven ICT uit Diessen neemt ICT Oirschot overVan Laarhoven ICT uit Diessen neemt ICT Oirschot over

"1 september was een belangrijke dag voor Van Laarhoven ICT en ICT Oirschot", zeggen eigenaren Christian van Laarhoven en Harry Sauer. Dat was de datum waarop de intensieve samenwerking tussen beide bedrijven startte. "Sinds de oprichting van ons bedrijf zo'n achtenhalf jaar geleden hebben we een mooi klantenbestand opgebouwd met vooral bedrijven en scholen uit de gemeente Hilvarenbeek en Tilburg. Met de overname van ICT Oirschot kunnen we ons klantenbestand naar de gemeente Oirschot verder uitbreiden," zegt eigenaar Christian van Laarhoven.


Christian (links) en Harry (rechts) "proosten" op de samenwerking

 

"ICT Oirschot is een eenmanszaak en Harry vertelde me dat hij continuïteit in de bedrijfsvoering essentieel vond. ICT, telecommunicatie en beveiliging worden steeds complexer voor bedrijven en ontwikkelingen volgen de laatste jaren zich in een razend tempo op. Om al deze ontwikkelingen in diverse vakgebieden bij te houden en daarmee de dienstverlening op een hoog peil te houden zocht Harry van ICT Oirschot een goede samenwerkingspartner. Wij van Van Laarhoven ICT waren daarentegen op zoek naar uitbreiding van ons klantenbestand. Een win-win situatie," aldus Christian.

"Tijdens de eerste kennismakingsgesprekken klikte het meteen tussen ons," vult Harry aan. Beide bedrijven willen hun zakelijke klanten goed en deskundig helpen op allerlei gebieden. Dat geldt voor zowel onderhoud aan alle aanwezige devices en een uitgebreide beveiligingsstrategie, maar ook een goede doordachte back-up oplossing en een veilig en stabiel netwerk horen daarbij. Harry wordt onze accountmanager ICT en blijft het aanspreekpunt voor de klanten in de gemeente Oirschot. We merkten meteen dat we op één lijn zitten en elkaar ook de ruimte gunnen. En dat is erg belangrijk als je samenwerkt. De naam ICT Oirschot zal vervangen worden door Van Laarhoven ICT,"aldus Christian.

Van Laarhoven ICT bestaat uit een team van twintig medewerkers die graag voor u klaar staat. Van ICT en Telecom tot het leveren van internetdiensten. Naast ICT-oplossingen ontwikkelt de afdeling Internet & Design ook passende (online)oplossingen zoals onder andere: websites en webshops. Ook voor betere scores in Google en online adverteren kunt u bij Van Laarhoven ICT terecht. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor al uw benodigde diensten! Een echte meerwaarde voor ieder bedrijf en school.

 

Bron: artikel Hilverbode, week 37 2020

Hugo van Leeuwen
Over de auteur:
Hugo van Leeuwen
Team Websites en Webshops
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?