Nieuws

12 oktober 2023

Onbezorgd mobiel bellen met Youfone



Onbezorgd mobiel bellen met Youfone

| Telecom

Hoe Youfone Zakelijk je bedrijf mobiel maakt

Als ondernemer wil je altijd en overal bereikbaar zijn voor je klanten, leveranciers en medewerkers. Maar je wilt ook niet te veel betalen voor je mobiele abonnementen. Hoe vind je de juiste balans tussen kwaliteit, flexibiliteit en prijs? Het antwoord is Youfone Zakelijk.

Youfone Zakelijk is een mobiele telecomprovider die zich richt op de zakelijke markt. Youfone Zakelijk maakt gebruik van het betrouwbare en snelle premium netwerk van KPN, waardoor je verzekerd bent van een optimale dekking en snelheid. Bovendien biedt Youfone Zakelijk verschillende sim-only abonnementen aan, die je zelf kunt samenstellen en aanpassen naar je wensen en behoeften.

De voordelen van Youfone

Youfone Zakelijk is een businesspartner van KPN, wat betekent dat ze toegang hebben tot het premium netwerk van KPN. Dit netwerk is al voor het derde jaar op rij door de onafhankelijke Ookla-speedtest uitgeroepen tot het snelste en beste netwerk van Nederland. Dat betekent de snelste up- en downloadsnelheid, de beste mobiele dekking en razendsnelle 5G-verbinding. Waar in Nederland je ook bent.

De voordelen van het KPN netwerk voor Youfone Zakelijk klanten zijn onder andere:

Landelijke en stabiele dekking: Er wordt constant gewerkt aan verbetering van het mobiele netwerk. Met supersnel internet en 4G & 5G dekking in heel Nederland zorgen ze ervoor dat je altijd en overal verbonden bent.

Ongestoord bellen via 4G: Dat is bellen via internet, ook wel Voice over LTE genoemd, zonder dat het je extra MB’s kost. Je belt dus nog steeds vanuit je belbundel. Voordeel is: altijd en overal bereik zowel binnen als buiten, een betere geluidskwaliteit zonder ruis en je oproep start sneller.

Notificatie bij hoog verbruik: Vrezen voor onverwachte buiten-de-bundelkosten hoeft niet meer, want je hebt het zelf in de hand. Ieder individueel nummer ontvangt namelijk een waarschuwing per sms bij 80% en 100% verbruik van je tegoed. Dit geldt ook als je gebruik maakt van het delen van belminuten, sms en/of data met bijvoorbeeld collega’s.

Flexibel en schaalbaar

Of je nu een klein bedrijf hebt met een paar medewerkers, of een groot bedrijf met honderden werknemers, Youfone Zakelijk heeft voor iedereen een passende oplossing. Je kunt kiezen uit verschillende databundels met onbeperkt bellen en sms’en. Je kunt ook kiezen voor alleen mobiel internet, of alleen bellen en sms’en. Je bepaalt zelf hoe lang je je abonnement vastzet, van een maand tot twee jaar. En je kunt altijd je abonnement wijzigen of opzeggen.

Volledige controle

Met Youfone Zakelijk heb je dus altijd de volledige controle over je mobiele abonnementen. Je hebt realtime inzicht in je verbruik en kosten, en je ontvangt een sms of e-mail als je bijna door je tegoed heen bent. Zo voorkom je onverwachte kosten of dataverlies. Je kunt ook eenvoudig praktische zaken regelen, zoals het activeren van nieuwe nummers, het wisselen van simkaarten, het blokkeren van nummers of het instellen van netwerkmodules.

Youfone Zakelijk is dus de slimste keuze voor jouw bedrijf als het gaat om mobiele telefonie. Maar hoe kom je aan Youfone Zakelijk? Dat is heel eenvoudig: via Van Laarhoven ICT.

Wil je meer weten over Youfone Zakelijk? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 013 504 1888.

We komen graag bij je langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Met Youfone Zakelijk en Van Laarhoven ICT ben je altijd en overal mobiel bereikbaar, tegen een scherpe prijs en met een persoonlijke service. Dat is pas slim ondernemen!

Stefan de Graaf
Over de auteur:
Stefan de Graaf
Team Telecom
Deel dit artikel

HEEFT U EEN VRAAG?
WIJ HELPEN GRAAG VERDER.
Informatie inspireert! Wilt u in contact
komen met één van onze beveiligingsexperts?