Online back-up

Als bedrijf of organisatie begrijpt u dat dataverlies grote gevolgen kan hebben voor de bedrijfscontinuïteit. De meeste zakelijke gebruikers snappen dan ook dat het maken van back-ups belangrijk is. Toch horen we regelmatig bedrijven die niet weten hoe en of hun back-up is geregeld. Speciaal voor onze zakelijke klanten hebben we onze "managed online back-up oplossing". Met deze op maat gemaakte software hoeft u zich geen zorgen meer te maken of al uw data wel geback-upt wordt. Wij beheren uw back-up.

Laat onze data experts u helpen!

✓ Onbeperkte opslag
✓ Managed back-up
✓ Vanaf € 10,- per maand

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Online back-up voor bedrijven zonder zorgen

Vier redenen om een goede back-up te regelen

Harde schijven kunnen crashen
Er is onderzocht dat meer dan 10% van alle harde schijven kunnen crashen binnen 1 jaar. Hierbij moeten we wel melden dat niet elke crash leidt tot verlies van data. Maar het risico is natuurlijk te hoog om geen back-up oplossing te hebben.
Reparatie harde schijf is duur
Als u een gecrashte harde schijf wilt laten repareren is dat vaak heel duur. Vaak is het dan nog mogelijk om bestanden en overige data te achterhalen. Professionele recoverybedrijven rekenen voor dergelijke werkzaamheden forse bedragen dat zelfs kan oplopen tot € 1.000,- (of meer zelfs), afhankelijk van de data wat teruggehaald moet worden.
Virussen blokkeren uw bestanden
Tegenwoordig zijn er steeds meer virussen in omloop die er voor zorgen dat al uw bestanden op uw PC vergrendeld worden. Als u bijvoorbeeld op een verkeerde link of bijlage in de mail klikt, kunt u zo'n virus binnen halen. U kunt dan niet meer bij uw bestanden. Indien uw pc of laptop in een netwerk hangt, kan het zelfs zo zijn dat heel het netwerk vergrendeld wordt. Dit is één van de belangrijkste reden dat een goede back-up van groot belang is. De beste oplossing zou dan een online back-up opslag zijn.
Diefstal
U wilt er niet aan denken, maar het kan natuurlijk zo zijn dat uw computer of laptop gestolen wordt. Als u geen externe back-up oplossing heeft, bent u al uw bestanden kwijt.

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl