Office-365-message-encryption

Versleutel nu uw e-mails met Office 365 Message Encryption

Veel organisaties versturen e-mailberichten met persoonlijke gegevens. Maar is deze informatie wel beveiligd? In veel gevallen kan de e-mail alsnog onderschept worden en wordt de informatie gelekt. U kunt dit voorkomen door middel van office 365 Message Encryption. Versleutelde e-mailberichten versturen is nog nooit zo makkelijk geweest. 

Door middel van een slimme inrichting voor de encryptie, kan elke medewerker specifieke e-mailberichten versleuteld versturen. De versleuteling kan op veel manieren worden ge├»mplementeerd. Van automatische versleuteling tot specifieke versleuteling per e-mailbericht. Vraag ons naar de mogelijkheden. Door het gebruik van Office 365 als e-mailplatform kunnen we de versleuteling op maat van de klant maken. 

Voorbeeld:

U verstuurt een e-mail naar een andere partij met persoonlijke gegevens erin. En wilt deze e-mail makkelijk via de versleuteling laten versturen. Zet het woord: Encrypt in het onderwerp van de e-mail en het bericht wordt na het versturen versleuteld.

Er wordt een speciale e-mail afgeleverd bij de ontvangende partij met de instructies erin om de e-mail te lezen. Zie hieronder een voorbeeld van het bericht:


Door op de bijlagen in deze e-mail te klikken kunt u het bericht lezen door in te loggen met uw e-mail adres of door een eenmalige code in te voeren.


Ook uw persoonlijke gegevens beveiligen?

Verstuurt u persoonlijke gegevens via de e-mail en wilt u deze kunnen beveiligen? Laat het ons weten! Dat kan via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de telefoon op 0135041888.  

Gerelateerde berichten

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.vanlaarhovenict.nl/

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl