Camerabeveiliging

Een bewakingscamera is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als ondernemer bent u blootgesteld aan gevaren die u graag buitenshuis houdt. Denk aan inbraak in of vernieling aan uw bedrijfsgebouw. Een oplossing om een veiligere omgeving te creëren en uw eigendommen te bewaken, is het inzetten van professioneel cameratoezicht.

100% te beheren in de cloud

De videobewakingsoplossing van Van Laarhoven ICT is 100% te beheren in de cloud, 100% geschikt voor mobiel, tablet en desktop, en indien gewenst – 100% video opnames in de cloud. 

Ontdek hoe ons Cloud Video Systeem uw bedrijf kan helpen. U kunt op ieder moment met een simpele klik een camera toevoegen, video opname instellingen aanpassen en bewaarperiode bepalen zonder dat u hiervoor extra software geïnstalleerd moet worden of dure servers aangeschaft moeten worden. U betaalt alleen voor wat u nodig heeft.

Voordelen van camerabeveiliging in de cloud

Live weergeven en afspelen

U kunt alle camera's live volgen, camera-instellingen wijzigen en ze op elk moment via e-mail verzenden van uw computer of telefoon.

Gedetailleerde videoanalyse

U kunt uw veiligheid en operationele kwaliteit verbeteren door gebeurtenissen zoals objectdetectie, het tellen van personen en andere beelden te analyseren. 

Multipoint-
beheer

U kunt uw camera-oplossing voor multipoint ruimtes beheren vanaf één platform. Bovendien kunt u dit platform aanpassen aan uw behoeften.

Eenvoudige gebruikersbeheer

U kunt eenvoudig de gebruikers rangschikken en de gebruikersrechten instellen volgens uw behoeften.

Motion Triggered beeldopnamen

De camera's kunnen altijd opnemen volgens uw wensen of kunnen worden geprogrammeerd om alleen te beginnen met opnemen wanneer er beweging wordt gedetecteerd.

Optimale
data-encryptie

Alle gegevens zijn gecodeerd. Er zijn geen poorten die openstaan voor internet. Alleen contacten hebben toegang.

Advies op maat

Een effectief camerabeveiligingssysteem begint bij een deskundig advies. Vooraf houden we samen met u een uitgebreide intake, waarbij we kijken naar de locatie en de posities van de camera's. We houden hierbij rekening met uw specifieke wensen. Vervolgens krijgt u een uitgebreid advies over het meest effectieve camerabeveiligingssysteem toegepast op uw situatie.

Méér weten? Vraag een demonstratie bij ons aan! 

Kennis maken?

Denkt u dat we iets voor uw organisatie kunnen betekenen?
Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking.
Een kop koffie kan altijd!


HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl