Camerabeveiliging

Een bewakingscamera is tegenwoordig niet meer weg te denken. Als ondernemer bent u blootgesteld aan gevaren die u graag buitenshuis houdt. Denk aan inbraak in of vernieling aan uw bedrijfsgebouw. Een oplossing om een veiligere omgeving te creëren en uw eigendommen te bewaken, is het inzetten van professioneel cameratoezicht.

Laat onze camera experts u helpen!

✓ Vooraf goede inventarisatie posities camera
✓ Scherpe HD camerabeelden
✓ Bekijk de beelden op uw smartphone

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Camerabeveiliging weergeven op mobiel

Bekijk de beelden op uw smartphone

De beelden zijn te bekijken via uw smartphone, tablet of PC. D.m.v. een persoonlijk beveiligde inlogaccount kunt u zelf de beelden oproepen. De camera’s zijn te combineren met een toegangscontrolesysteem of een inbraaksysteem. Hiernaast kunnen de camera’s direct aangesloten worden op een meldkamer (alarmverificatie d.m.v. video-observatie). Hierdoor zijn de beelden 24 uur per dag oproepbaar waardoor er direct actie ondernomen kan worden. Wat is voor u de beste oplossing? Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van camerabeveiliging. Wij bespreken deze graag met u.

Persoonlijke kennismaking

Overweegt u ook professionele camerabeveiliging? 
Graag bekijken we uw wensen en behoeften.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?
Stel direct uw vraag
Of maak een afspraak

HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl
No Internet Connection