Systeembeheer

De afhankelijkheid van computers en bedrijfsdata is bij de meeste bedrijven groot. Een goed beheer van de computers en servers stelt uw medewerkers in staat hun werk goed te kunnen uitvoeren en voorkomt storingen. 

De ervaren systeembeheerders van Van Laarhoven ICT zorgen graag voor uw computers, eventueel gecombineerd met support en/of netwerkbeheer.

Laat onze systeembeheerders u helpen!

✓ Cybersecurity op maat
✓ Managed Online Back-up
✓ Veelvuldig bekroonde anti-virus

*

Invalid Input

*

Invalid Input

Systeembeheer door
Van Laarhoven ICT?

Is uw onderneming te klein voor een eigen ICT-afdeling, dan kunt u uw beheer en support uitbesteden aan een specialist zoals Van Laarhoven ICT. Maar ook wanneer u wel over eigen ICT-medewerkers beschikt kunnen we u op allerlei manieren helpen. Bijvoorbeeld als u behoefte heeft aan specifieke kennis en ervaring of wanneer u (tijdelijk) op zoek bent naar extra capaciteit. Van Laarhoven ICT levert altijd een oplossing op maat: remote beheer, systeembeheer op afroep of systeembeheer op detacheringsbasis.

Persoonlijke kennismaking

Uw systeembeheer uitbesteden aan Van Laarhoven ICT? Graag bekijken we samen uw organisatie, situatie en behoeften. Zo kunnen we u adviseren over het beheer van al uw systemen. Dat kost u niets, en levert u nieuwe inzichten op.

Kennismaken kan telefonisch of via onze live chat, maar we komen ook graag bij u langs. Laat u ons weten wat uw voorkeur heeft?
Stel direct uw vraag
Of maak een afspraak

HP preferred partner
Microsoft certified partner
Ubiquiti networks
X2com partner
Synology partner
Mitel partner
Solcon internet van morgen
Bizz your world connected

Copyright © www.vanlaarhovenict.nl
No Internet Connection